Avantazhet e TV-ve toshiba LED mbi paraardhësit e tyre

Ne paraqesim në vëmendjen tuaj një TV dyzet e gjashtë inç Toshiba me një ekran LCD me rezolucion 1920 × 1080 dhe shpejtësi rifreskimi 200 Hz. Toshiba nuk përpiqet të ndjekë trendin aktual për zgjidhje ultra të hollë duke lëshuar TV-të e saj LED dhe drita e pasme e matricës LED mbetet akoma. Zgjidhja pronësore e shtrirjes dhe kontrolli i pavarur i grupeve të LED-ve të dritës ju lejon të mësoni kontrastin e thellësisë së mahnitshme duke hijezuar zona të caktuara të figurës. Kjo dritë e pasme e veçon Toshiba 46SV685 nga TV të kompanive të tjera, duke zgjidhur problemin tipik të kontrastit për TV LED.
Pamja e modelit, e quajtur "Deep Lagoon", është tradicionale për shumë modele të TV të kompanisë. Ekrani, i përshtatur nga një kornizë relativisht e gjerë me një logo të ndriçuar të kompanisë poshtë tij, mbulon me besueshmëri matricën me trashësi të rritur të xhamit.
Paneli i pasëm i pasëm i pajisjes ju lejon të lidhni pajisje të ndryshme riprodhuese video me të. Përmban: tre lidhje HDMI (plus një nga fundi), një hyrje RGB që ju lejon të përdorni panelin si një monitor kompjuteri, dy lidhës SCART, lidhës për lidhjen e një rrjeti lokal dhe internetit, si dhe disqe USB të njohura sot . Mundësia e lidhjes dhe teknologjisë së vjetëruar nuk shpërfillet këtu - lidhësit e komponentëve dhe S-video me hyrjet përkatëse të audios.
TV-të e udhëhequr nga Toshiba janë konfiguruar duke përdorur një meny të lehtë për t'u përdorur, intuitive. Këtu do të doja të shënoja cilësimet e paravendosura të imazhit "Dyqani" shfaq një imazh shumë të ndritshëm me kontrast të lartë dhe opsioni "Shtëpia" me cilësime më të buta.
Dhe një tipar më i përshtatshëm. Ky model TV është i pajisur me teknologjinë Dolby Volume. Ky është një funksion për të ruajtur automatikisht të njëjtin nivel volumi kur ndryshoni kanalet ose burimet e riprodhimit të videos.
Toshiba 46SV685 është një përfaqësues i denjë i diapazonit të çmimeve prej 4000 dollarësh. Ndoshta është e shtrenjtë, por përparësitë e modelit janë të dukshme dhe ia vlen paratë e shpenzuara.

Avantazhet e TV-ve toshiba LED mbi paraardhësit e tyre
Avantazhet e TV-ve toshiba LED mbi paraardhësit e tyre
Avantazhet e TV-ve toshiba LED mbi paraardhësit e tyre
Avantazhet e TV-ve toshiba LED mbi paraardhësit e tyre Avantazhet e TV-ve toshiba LED mbi paraardhësit e tyre Avantazhet e TV-ve toshiba LED mbi paraardhësit e tyreHome | Articles

December 3, 2022 07:39:27 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting