Avantajele unui aspirator de gunoi

Un astfel de aspirator cu curățare centrifugă a aerului atrage clienții din întreaga lume cu absența unui sac în care se colectează praful. Nu există o astfel de pungă și, în locul ei, există un recipient din plastic. De asemenea, este curățat de praf, recipientul poate fi, de asemenea, spălat, puterea aspiratorului cu această abordare nu scade când recipientul este umplut, ci rămâne la un nivel ridicat pe toată durata curățării. Singurul lucru de reținut este că pentru a curăța recipientul, va fi nevoie de mult mai mult efort în comparație cu schimbarea filtrului într-unul obișnuit. Un aspirator de containere are adesea două niveluri de filtrare:
• aerul murdar, împreună cu praful, se învârte, datorită unui design special, creând astfel un flux ciclic. Gunoaiele cu ajutorul forței centrifuge sunt presate pe pereții conductelor într-un astfel de aspirator, din care își pierd viteza și rămân în recipientul pentru gunoi. Apoi, aerul în sine trece prin motor și filtrele create special pentru curățare și este trimis înapoi în cameră, 97% curat.
• aerul cu praf este trimis la container în sine, unde pierde viteza mult mai repede și rămâne în el. În acest caz, deșeurile mai grele, deseori de până la 97%, rămân la baza containerului. Și mici particule de praf rămân în vârtej, care intră în filtrul motorului, apoi într-un filtru special pentru curățarea fină.
Filtrele pentru curățarea fină pot fi numite curățare finală.
În multe modele moderne, aspiratoare portabile, producătorii au furnizat un filtru HEPA, care este un filtru fin, foarte important, fiecare aspirator cu un container ar trebui să fie echipat cu acest lucru. Un astfel de filtru este capabil de multe, și anume, să rețină particule mici de până la 0,3 microni, iar procentul de particule reținute nu poate decât să vă rog și este puțin mai mare de 99%. În Europa, astfel de filtre sunt adesea denumite filtre de clasă S. De asemenea, filtrele speciale antibacteriene au capacitatea de a distruge multe tipuri de bacterii. Dar acele particule foarte mici care reușesc să alunece prin toate filtrele și obstacolele aflate în calea lor nu pot face plăcere, pentru o siguranță completă și o curățare maximă există un alt filtru igienic. Fibrele acestui filtru sunt încărcate cu electrostatice speciale care atrag chiar și cele mai mici particule de praf. Pentru persoanele care suferă de alergii și chiar mai mult astm, este necesar să luați un aspirator cu un recipient și un filtru HEPA suplimentar, de preferință cel puțin 12.

Avantajele unui aspirator de gunoi
Avantajele unui aspirator de gunoi
Avantajele unui aspirator de gunoi
Avantajele unui aspirator de gunoi Avantajele unui aspirator de gunoi Avantajele unui aspirator de gunoiHome | Articles

December 3, 2022 06:45:41 +0200 GMT
0.018 sec.

Free Web Hosting