Avantajele televizoarelor LED Toshiba față de predecesorii lor

Vă prezentăm un televizor Toshiba de patruzeci și șase de inci cu ecran LCD cu o rezoluție de 1920 × 1080 și o rată de reîmprospătare de 200 Hz. Toshiba nu se străduiește să urmeze tendința actuală a soluțiilor ultra-subțiri prin lansarea televizoarelor cu LED-uri, iar lumina de fundal cu matrice LED este încă în urmă. Soluția de aspect proprietară și controlul independent al grupurilor de LED-uri de lumină de fundal vă permite să aflați contrastul adâncimii uimitoare prin umbrirea anumitor zone ale imaginii. Această lumină de fundal diferențiază Toshiba 46SV685 de televizoarele altor companii, rezolvând problema tipică de contrast pentru televizoarele LED.
Aspectul modelului, numit „Deep Lagoon”, este tradițional pentru multe modele de televizoare ale companiei. Ecranul, încadrat de un cadru relativ larg, cu un logo de companie iluminat sub acesta, acoperă în mod fiabil matricea cu grosime crescută a sticlei.
Panoul din spate bogat al dispozitivului vă permite să conectați la acesta diverse echipamente de reproducere video. Conține: trei conectori HDMI (plus unul de la capăt), o intrare RGB care vă permite să utilizați panoul ca monitor al computerului, doi conectori SCART, conectori pentru conectarea unei rețele locale și Internet, precum și unități USB populare astăzi . Posibilitatea de conectare și tehnologia învechită nu este ignorată aici - conectori componente și S-video cu intrări audio corespunzătoare.
Televizoarele cu LED-uri Toshiba sunt configurate utilizând o interfață intuitivă, un meniu ușor de utilizat. Aici aș dori să observ că setările de imagine presetate „Magazin” afișează o imagine foarte strălucitoare cu contrast ridicat și opțiunea „Acasă” cu setări mai moi.
Și încă o caracteristică convenabilă. Acest model de televizor este echipat cu tehnologia Dolby Volume. Aceasta este o funcție care menține automat același nivel de volum la schimbarea canalelor sau a surselor de redare video.
Toshiba 46SV685 este un reprezentant demn al gamei de prețuri de 4000 USD. Poate că este scump, dar avantajele modelului sunt evidente și merită banii cheltuiți.

Avantajele televizoarelor LED Toshiba față de predecesorii lor
Avantajele televizoarelor LED Toshiba față de predecesorii lor
Avantajele televizoarelor LED Toshiba față de predecesorii lor
Avantajele televizoarelor LED Toshiba față de predecesorii lor Avantajele televizoarelor LED Toshiba față de predecesorii lor Avantajele televizoarelor LED Toshiba față de predecesorii lorHome | Articles

November 28, 2022 02:48:52 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting