Aspirator puternic pentru robot Karcher în diverse scopuri

Vrei să alegi un aspirator decent. Aspiratorul robot Karcher este un analog al aspiratorului Rainbow la un preț normal.
Pro:
- nivel ridicat de curățare, care nu poate fi atins prin alte metode
- multe adăugiri utile, cum ar fi purificarea aerului, în interior, utilizarea acestuia ca compresor etc. (există un certificat de la Institutul de Alergologie)
- aspiratorul + filtrul de aer ocupă puțin spațiu.
- există un filtru de apă
Contra:
- face mult zgomot, sub 80 db.
- deși prețul este mai mic decât cel al analogilor, este totuși foarte semnificativ
Aspiratorul robot Karcher este cea mai recentă tehnologie din acest moment. Complet lipsit de filtre și saci de praf. Mașina de electrofuziune este cu adevărat eficientă, vibrațiile sunt resimțite la câțiva cm de ea. Covoarele și mobilierul tapițat curăță perfect, după curățare chiar și culoarea devine mai proaspătă. Aerul este, de asemenea, proaspăt și umed. Puteți pune furtunul pentru suflare, ceea ce este foarte rece - aruncați praf din computer / TV / orice colțuri, rupeți un blocaj în chiuvetă sau puneți o sticlă de pulverizare. Mai ales pentru persoanele care suferă de alergii există o priză HEPA! În principiu, nu numai pentru persoanele alergice, ci și pentru toți cei care nu vor să respire praful.
Pentru claritatea puterii de aspirație, voi descrie curățarea demonstrativă Karcher.
Partea 1 - uscat, folosind o perie electrică. Ca rezultat, nu exista aproape nimic pe axul pensulei, nici un păr ondulat etc. În consecință, puterea de aspirație este suficientă pentru a îndepărta toate acestea din arbore.
Partea 2 este curățarea umedă. Opțiunea principală este de a mișca încet duza spre tine apăsând butonul de pulverizare. Soluția este introdusă în covor și imediat absorbită înapoi. În duză - „ fierbe deja ”. O bandă de covor umed rămâne.
O opțiune suplimentară - un loc foarte murdar este turnat din abundență din duza pe care ați ridicat-o și așteptăm să fie absorbită și curățată. După un timp, colectați soluția cu duza până când bulbul se oprește în duză.
Covorul s-a uscat peste tot în aproximativ același timp (~ 3 ore).
După o demonstrație vizuală, mi-am dat seama că aspiratorul este real la un preț normal. Sunt încă impresionat. Dacă doriți calitate - luați aspiratorul robot Karcher.

Aspirator puternic pentru robot Karcher în diverse scopuri
Aspirator puternic pentru robot Karcher în diverse scopuri
Aspirator puternic pentru robot Karcher în diverse scopuri
Aspirator puternic pentru robot Karcher în diverse scopuri Aspirator puternic pentru robot Karcher în diverse scopuri Aspirator puternic pentru robot Karcher în diverse scopuriHome | Articles

November 28, 2022 03:04:17 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting