Aspirator ciclonic modern și eficient

Aspiratoarele sunt disponibile în mai multe tipuri diferite, dar toate sunt concepute pentru un singur lucru, pentru a ne menține casa curată. Există cei care fac o treabă bună și sunt ieftini și sunt cei cu un preț mai mare.
Există aspiratoare numite aspiratoare ciclonice. Au apărut nu cu mult timp în urmă, dar au reușit deja să câștige popularitate și respect. În multe magazine, când ne apropiem de vitrina cu aceste aspiratoare, nu putem întreba vânzătorii cum funcționează, așa că să ne dăm seama cum funcționează singuri.
Să vorbim mai întâi despre crearea acestui aspirator.
Fondatorul principiului de funcționare a aspiratoarelor ciclonice este James Dyson. În 1986, o companie a lansat primul aspirator folosind această tehnologie. Ceva mai târziu, inventatorul James și-a vândut brevetul pentru un aspirator ciclon și în 1993 a lansat primul său aspirator cunoscut sub numele de Dayson DC01.
Astăzi, aproape fiecare companie produce aspiratoare de acest tip, precum și aspiratoare cu un aquafilter.
Acum trebuie să vă dați seama cum funcționează un aspirator ciclonic.
Cel mai probabil, James Dyson a fost un foarte bun fizician, deoarece principiul colectării murdăriei se bazează doar pe legea forței centrifuge.
Aspiratorul ciclon în sine are două camere: externă și internă. Când aerul pătrunde în colectorul de praf, începe să se deplaseze de-a lungul unei spirale speciale la o viteză mare, datorită acestui fapt se ridică în sus. Datorită forței fizice, pe care se bazează munca aspiratorului, praful este împărțit în mic și mare și după care este distribuit: mare - camera exterioară și mică - pereții camerei interioare. După aceea, aerul deja curat iese prin mai multe filtre.
Aspiratorul în sine este fabricat din plastic, nu se teme de apă și, atunci când îl utilizați, nu sunt necesare elemente înlocuibile.
Să înțelegem acum avantajele și dezavantajele aspiratoarelor ciclonice.
În primul rând, despre merite.
Un avantaj foarte bun al aspiratoarelor cu ciclon este greutatea și dimensiunile sale. Aceste unități sunt destul de ușoare și compacte. Dacă cumpărați acest aspirator, puteți economisi semnificativ spațiul și energia persoanei care face curățenia.
Nu are nevoie de pungi de schimb, așa că veți economisi la cumpărarea de pungi de schimb.
Aspiratoarele ciclonice umplute cu praf nu își pierd puterea.
De asemenea, puteți spăla și usca cu ușurință aspiratorul.
De asemenea, merită menționate dezavantajele aspiratoarelor ciclonice.
În primul rând, după aspirare va trebui să îndepărtați praful acumulat în recipientul pentru praf.
Aceste aspiratoare sunt foarte zgomotoase și necesită multă energie.

Aspirator ciclonic modern și eficient
Aspirator ciclonic modern și eficient
Aspirator ciclonic modern și eficient
Aspirator ciclonic modern și eficient Aspirator ciclonic modern și eficient Aspirator ciclonic modern și eficientHome | Articles

December 3, 2022 03:20:40 +0200 GMT
0.019 sec.

Free Web Hosting