Aspiratoarele de spălat sunt ajutoare de neînlocuit în menaj

Credem că nu este nevoie să vorbim despre importanța curățeniei în casă. Cu cât pardoselile și covoarele din casă sunt mai curate, cu atât întreaga casă arată mai îngrijită și mai frumoasă. Un asistent indispensabil în cea mai importantă chestiune de menținere a ordinii este un aspirator, dar nu întotdeauna modelele standard care se găsesc în aproape fiecare casă pot justifica toate speranțele depuse asupra lor. O curățare mult mai bună și mai bună a podelei poate fi realizată de un aspirator de spălat, care nu numai că aspiră praful, dar poate îndepărta petele destul de complexe și insidioase de pe acoperișurile de podea și chiar de pe covoare. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum și după ce principii este necesar să alegeți un astfel de aspirator. Prin urmare, am adunat o serie de sfaturi utile și valoroase într-un singur articol.
1. Alimentare: la fel ca în cazul multor dispozitive, alimentarea este unul dintre principalii indicatori ai funcționalității dispozitivului. Pentru un aspirator, valoarea puterii determină calitatea curățării, cu cât valoarea este mai mare, cu atât este mai bună. Cu toate acestea, trebuie să știți o nuanță. Distingeți între puterea de aspirație și puterea consumată, pentru noi indicatorul de aspirație este important (ajunge până la 1000 de wați). Curățarea mai mult sau mai puțin bună va oferi o putere de 400 de wați. De asemenea, amintiți-vă că funcțiile suplimentare iau o parte din putere. De asemenea, fac distincția între puterea nominală și cea maximă. Maximul este păstrat numai în primele câteva secunde de funcționare, apoi dispozitivul funcționează în modul nominal.
2. În funcție de zona de curățare planificată, selectați volumul adecvat al rezervorului în care este turnată apa. Consumul mediu de apă pentru un apartament cu 3 camere este de aproximativ 5 litri.
3. Un alt punct important este calitatea și tipurile de filtre instalate. Filtrele Aqua sunt adesea folosite la spălarea aspiratoarelor. Dar este mai bine dacă, pe lângă acesta, este prevăzut și un aparat suplimentar de filtrare fină.
4. Prețul va fi în mare măsură determinat de pachetul de pachete, și anume numărul de atașamente principale și suplimentare.
5. Nu uitați să priviți lungimea cablului care este conectat la priză. Trebuie să fie suficient de lung - cel puțin 7 metri. Verificați, de asemenea, fiabilitatea roților.
6. Este bine dacă producătorii oferă protecție la supraîncălzire.
Alegerea acestui dispozitiv implică multe detalii mici, care nu trebuie uitate atunci când mergi la magazin.
Cum să alegi un aspirator fără sac?
Aspiratoarele fără sac sunt cele mai simple dispozitive din gama lor, deoarece nu este nevoie să curățați colectorul de praf după fiecare utilizare sau să schimbați sacii. Compartimentul poate fi curățat când este plin. Specificitatea acestor tipuri de colectoare de praf necesită o putere mare, deci puterea ar trebui să devină principalul parametru atunci când alegeți un model. Desigur, volumul compartimentului de praf este la fel de important. Alți factori sunt, de asemenea, importanți, dar vor fi mai selectați pentru confortul dvs., dar nu vor afecta atât de mult calitatea curățării.
Cum funcționează un aspirator?
1. Poate că această întrebare nu interesează mulți, dar cunoașterea elementelor de bază ale dispozitivului vă permite să abordați în mod competent alegerea unui produs, asigură funcționarea competentă a obiectului și îngrijirea acestuia. În principiu, funcționarea unui aspirator poate fi reprezentată ca următoarea diagramă:
2. Dispozitivul aspiră aerul cu praf, murdărie și alte particule mici;
3. Mai mult, acest amestec intră într-un colector de praf, într-un rezervor special sau într-un filtru acvatic, unde rămâne partea principală a prafului;
4. Următoarea etapă a „ deplasării ” aerului cu praf este un filtru în fața motorului;
5. Ar trebui să existe un sistem de curățare fină la ieșirea dispozitivului, care este responsabil pentru curățarea aerului.

Aspiratoarele de spălat sunt ajutoare de neînlocuit în menaj
Aspiratoarele de spălat sunt ajutoare de neînlocuit în menaj
Aspiratoarele de spălat sunt ajutoare de neînlocuit în menaj
Aspiratoarele de spălat sunt ajutoare de neînlocuit în menaj Aspiratoarele de spălat sunt ajutoare de neînlocuit în menaj Aspiratoarele de spălat sunt ajutoare de neînlocuit în menajHome | Articles

November 28, 2022 17:50:25 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting