Aspiratoare și tipurile lor: totul despre subtilitățile la alegere

Știm cu toții cât de important este un aspirator de înaltă calitate: pe lângă faptul că ne permite să ne curățăm casa, curățarea de înaltă calitate a rafturilor cu ajutorul acestui reprezentant cel mai util al aparatelor de uz casnic ne permite să evităm multă sănătate Probleme. Dar problema este că nu toate tipurile de aspiratoare pot oferi rezultate atât de remarcabile. În articolul nostru, am încercat să colectăm cele mai practice sfaturi pentru alegerea lor, care vă vor permite să achiziționați un model cu adevărat de înaltă calitate și funcțional, nu numai că vă îndeplinește toate cerințele, dar, de asemenea, este capabil să nu străpungă o gaură în familia dvs. buget.
Criterii de alegere
Toate aspiratoarele sunt împărțite în două grupe - pentru curățarea uscată sau umedă. Echipamentul pentru curățarea chimică se distinge printr-un preț accesibil, o varietate de modele, dimensiuni mici și greutate. Aspiratorul de spălat este indispensabil pentru curățarea podelelor, combină atât curățarea uscată, cât și cea umedă, poate fi utilizat pentru curățarea covoarelor și a mobilierului tapițat, cu toate acestea, dimensiunile sale impresionante, complexitatea întreținerii și consumul ridicat de energie nu permit utilizarea acestuia prea des.
Puterea nu este un viciu. De obicei, producătorii indică puterea de aspirație și puterea de consum. Consumul de energie caracterizează clasa de consum de energie a aspiratorului (cu cât este mai mare, cu atât mai multe opțiuni suplimentare are acest tip de echipament), dar nu afectează în niciun fel calitatea curățării, care depinde de puterea de aspirație. Se întâmplă că, cu aceeași clasă de energie, gradul de absorbție este diferit pentru diferite modele. Aspiratoarele cu regulator de putere sunt foarte convenabile. În general, ar trebui să alegeți o putere între 300 și 450 de wați.
Sistem de filtrare. În primul rând, aerul aspirat intră în colectorul de praf. Poate fi fie un „ sac “ de tip - sub forma unui sac de pânză sau de hârtie - sau un tip ciclonic, în care murdăria este colectată într - un recipient special. Ambele au dezavantaje: sacii de hârtie și țesături trebuie schimbați, cumpărând altele noi, iar filtrele ciclonice fac aspiratorul lent și măresc nivelul de zgomot. Pe lângă colectorul de praf, aspiratoarele moderne sunt echipate cu filtre suplimentare care curăță și dezinfectează aerul care iese.
Tipuri de atașamente. Cele mai esențiale atașamente sunt periile de pardoseală netede și periile de covor, precum și instrumentul pentru crevetă. O perie turbo foarte utilă, în interiorul căreia există o rolă rotativă - vă permite să colectați cu ușurință părul și părul animalelor de pe podea. În plus față de acești parametri, merită să evaluați nivelul de zgomot emis în timpul funcționării, lungimea furtunului și a cablului și prezența unui indicator plin al colectorului de praf. Fiecare opțiune suplimentară costă bani, dar se plătește în timpul funcționării unei unități cu adevărat convenabile și fiabile.

Aspiratoare și tipurile lor: totul despre subtilitățile la alegere
Aspiratoare și tipurile lor: totul despre subtilitățile la alegere
Aspiratoare și tipurile lor: totul despre subtilitățile la alegere
Aspiratoare și tipurile lor: totul despre subtilitățile la alegere Aspiratoare și tipurile lor: totul despre subtilitățile la alegere Aspiratoare și tipurile lor: totul despre subtilitățile la alegereHome | Articles

December 3, 2022 08:12:49 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting