Ariston

Marka Ariston u krijua në vitet gjashtëdhjetë. Nëse e përktheni këtë emër nga greqishtja, atëherë do të thotë " më e mira ". Produktet e kësaj kompanie u shfaqën në tregun rus në vitet '90. Në 1995, zyra e parë e kësaj kompanie u shfaq në Rusi. Gradualisht, shitjet e markave të tilla si Indesit dhe Ariston u rritën. Kjo markë po bëhej gjithnjë e më e popullarizuar tek konsumatori rus. Por pas krizës në Rusi në vitin 1998, vëllimi i të gjitha produkteve të shitura u ul pak. Në vitin 2000, kompania vendosi të forcojë pozicionin e saj në tregun rus. Për këtë qëllim, uzina u ble nga " Stinol ". Pas riorganizimit në të gjitha drejtimet, uzina ishte në gjendje të prodhonte 1.300.000 frigoriferë në vit. Si rezultat, shitjet pasuese u trefishuan. Sot kompania përfaqëson 35% të produkteve në dispozicion në këtë treg. Frigoriferi i tipit të parë të përditësuar " combi " u bë një frigorifer i përparuar. Sot është planifikuar të prodhohen deri në 1.5 milion njësi të produkteve në vit.
Sekreti i një suksesi të tillë mund të konsiderohet fakti se të gjitha produktet që prodhoi kompania, para së gjithash, ishin përqendruar në nevojat e konsumatorëve. Një detyrë shoqëruese në krijimin e mallrave ishte komoditeti maksimal dhe përdorimi i tyre i rehatshëm. Gjatë krijimit të modeleve të reja, kompania ka investuar gjithmonë shumën maksimale të parave dhe ka tërhequr specialistët më të kualifikuar nga fusha të ndryshme për t'i krijuar ato. Dizajni "bompato", i cili tani konsiderohet standardi për pajisjet shtëpiake. Së pari i propozuar nga një arkitekt nga Japonia.
Ndër risitë që janë aplikuar nga kompania në frigoriferë është sistemi Dialogic. Ky sistem kontrollon procesin e ruajtjes së produkteve. Frigoriferë të tillë lehtë do të kënaqin konsumatorin më skrupuloz. Sot kompania prodhon tre linja frigoriferësh. Ato mund të jenë Ekotek, Stili ose Klasa. Dizajni unik mbizotëron në frigoriferët Class. Ato janë shumëfunksionale dhe përdorin zgjidhjet më të jashtëzakonshme. Ekziston edhe një pajisje me një ekran interaktiv. Vetëm teknologjitë miqësore me mjedisin janë të përfshira në krijimin e linjës Ecotech. Ky frigorifer plotëson të gjitha kërkesat për teknologjinë moderne. Linja Style nuk është vetëm ekonomike por edhe e besueshme.

Ariston
Ariston
Ariston
Ariston Ariston AristonHome | Articles

December 5, 2022 03:34:21 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting