Ariston

Blagovna znamka Ariston je nastala v šestdesetih letih. Če to ime prevedete iz grščine, potem pomeni " najboljše ". Izdelki tega podjetja so se pojavili na ruskem trgu v devetdesetih letih. Leta 1995 se je v Rusiji pojavila prva pisarna tega podjetja. Postopoma je prodaja blagovnih znamk, kot sta Indesit in Ariston, rasla. Ta znamka je postajala vedno bolj priljubljena pri ruskem potrošniku. Toda po krizi v Rusiji leta 1998 se je obseg vseh prodanih izdelkov nekoliko zmanjšal. Leta 2000 se je podjetje odločilo okrepiti svoj položaj na ruskem trgu. V ta namen je obrat kupil " Stinol ". Po reorganizaciji v vseh smereh je tovarna lahko proizvedla 1.300.000 hladilnikov na leto. Posledično se je nadaljnja prodaja potrojila. Danes podjetje predstavlja 35% izdelkov, ki so na voljo na tem trgu. Prvi posodobljeni hladilnik tipa " combi " je postal napreden hladilnik. Danes naj bi proizvedli do 1,5 milijona enot izdelkov na leto.
Skrivnost takšnega uspeha lahko štejemo v dejstvu, da so bili vsi izdelki, ki jih je proizvajalo podjetje, najprej osredotočeni na potrebe potrošnikov. Spremljajoča naloga pri ustvarjanju blaga je bila njihova največja udobnost in udobna uporaba. Med ustvarjanjem novih modelov je podjetje vedno vlagalo največ denarja in za njihovo ustvarjanje privabljalo najbolj usposobljene strokovnjake z različnih področij. Zasnova "bompato", ki zdaj velja za standard gospodinjskih aparatov. Najprej ga je predlagal japonski arhitekt.
Med novostmi, ki jih je podjetje uporabilo pri hladilnikih, je sistem Dialogic. Ta sistem nadzoruje postopek skladiščenja izdelkov. Takšni hladilniki bodo zlahka zadovoljili najbolj skromnega potrošnika. Danes podjetje proizvaja tri linije hladilnikov. Lahko so Ecotech, Style ali Class. Unikatna oblika prevladuje pri hladilnikih razreda. So večnamenske in uporabljajo najbolj izredne rešitve. Na voljo je tudi oprema z interaktivnim zaslonom. Pri ustvarjanju linije Ecotech sodelujejo le okolju prijazne tehnologije. Ta hladilnik ustreza vsem zahtevam sodobne tehnologije. Linija Style ni samo varčna, ampak tudi zanesljiva.

Ariston
Ariston
Ariston
Ariston Ariston AristonHome | Articles

December 6, 2022 15:42:37 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting