Ariston

Brandul Ariston a fost creat în anii șaizeci. Dacă traduceți acest nume din greacă, atunci înseamnă „ cel mai bun ”. Produsele acestei companii au apărut pe piața rusă în anii '90. În 1995, primul birou al acestei companii a apărut în Rusia. Treptat, vânzările mărcilor precum Indesit și Ariston au crescut. Acest brand devenea din ce în ce mai popular în rândul consumatorului rus. Dar după criza din Rusia din 1998, volumul tuturor produselor vândute a scăzut ușor. În 2000, compania a decis să își consolideze poziția pe piața rusă. În acest scop, planta a fost achiziționată de „ Stinol ”. După reorganizare în toate direcțiile, fabrica a reușit să producă 1.300.000 de frigidere pe an. Ca urmare, vânzările ulterioare au fost triplate. Astăzi compania reprezintă 35% din produsele disponibile pe această piață. Primul frigider de tip " combi " actualizat a devenit un frigider avansat. Astăzi este planificată producerea a până la 1,5 milioane de unități de produse pe an.
Secretul unui astfel de succes poate fi considerat faptul că toate produsele pe care le-a produs compania s-au concentrat, în primul rând, pe nevoile consumatorilor. O sarcină însoțitoare în crearea de bunuri a fost confortul maxim și utilizarea confortabilă a acestora. În timpul creării de noi modele, compania a investit întotdeauna suma maximă de bani și a atras cei mai calificați specialiști din diverse domenii pentru a le crea. Designul „bompato”, care este acum considerat standardul pentru electrocasnice. Mai întâi propus de un arhitect din Japonia.
Printre inovațiile care au fost aplicate de companie în frigidere se numără sistemul Dialogic. Acest sistem controlează procesul de stocare a produselor. Astfel de frigidere vor satisface cu ușurință cel mai scrupulos consumator. Astăzi compania produce trei linii de frigidere. Ele pot fi Ecotech, Style sau Class. Designul unic prevalează în frigiderele din clasă. Sunt multifuncționale și utilizează cele mai extraordinare soluții. Există, de asemenea, un echipament cu ecran interactiv. Doar tehnologiile ecologice sunt implicate în crearea liniei Ecotech. Acest frigider îndeplinește toate cerințele pentru tehnologia modernă. Linia Style nu este doar economică, ci și fiabilă.

Ariston
Ariston
Ariston
Ariston Ariston AristonHome | Articles

December 5, 2022 02:51:30 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting