Ariston

Az Ariston márkanevet a hatvanas években hozták létre. Ha ezt a nevet görögből fordítja, akkor az azt jelenti, hogy "a legjobb ". E vállalat termékei a 90-es években jelentek meg az orosz piacon. 1995-ben ennek a vállalatnak az első irodája Oroszországban jelent meg. Fokozatosan nőtt az olyan márkák értékesítése, mint az Indesit és az Ariston. Ez a márka egyre népszerűbb lett az orosz fogyasztók körében. De miután 1998-ban bekövetkezett az oroszországi válság, az összes eladott termék volumene kissé csökkent. 2000-ben a vállalat úgy döntött, hogy megerősíti pozícióját az orosz piacon. Ennek érdekében az üzemet a " Stinol " vásárolta meg . Minden irányú átszervezés után az üzem évente 1 300 000 hűtőszekrényt tudott gyártani. Ennek eredményeként a későbbi értékesítések megháromszorozódtak. Ma a vállalat az ezen a piacon elérhető termékek 35% -át képviseli. A legelső frissített típusú " kombi " hűtőből fejlett hűtő lett. Ma a tervek szerint évente akár 1,5 millió darab terméket állítanak elő.
Az ilyen siker titkának tekinthető az a tény, hogy a vállalat által előállított összes termék elsősorban a fogyasztók igényeire összpontosított. Az áruk létrehozásában kísérő feladat volt a maximális kényelem és a kényelmes használat. Az új modellek létrehozása során a vállalat mindig a lehető legtöbb pénzt fektette be, és ezek létrehozásához a legkülönbözőbb területek szakképzettebb szakembereit vonzotta. A "bompato" kialakítás , amelyet ma a háztartási készülékek szabványának tekintenek. Először egy japán építész javasolta.
A vállalat által a hűtőszekrényekben alkalmazott újítások között szerepel a Dialogic rendszer. Ez a rendszer vezérli a termékek tárolási folyamatát. Az ilyen hűtőszekrények könnyen kielégítik a legigényesebb fogyasztókat. Ma a vállalat három sor hűtőszekrényt gyárt. Ezek lehetnek Ecotech, Style vagy Class. Az egyedi kialakítás érvényesül a Class hűtőszekrényekben. Multifunkcionálisak és a legkülönlegesebb megoldásokat használják. Interaktív kijelzővel ellátott berendezés is rendelkezésre áll. Az Ecotech vonal létrehozásában csak környezetbarát technológiák vesznek részt. Ez a hűtőszekrény megfelel a modern technológia minden követelményének. A Style vonal nemcsak gazdaságos, de megbízható is.

Ariston
Ariston
Ariston
Ariston Ariston AristonHome | Articles

December 3, 2022 15:38:48 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting