Ariston

Marka Ariston stvorena je šezdesetih godina. Ako ovo ime prevedete s grčkog, onda to znači " najbolje ". Proizvodi ove tvrtke pojavili su se na ruskom tržištu 90-ih. 1995. godine prvi se ured ove tvrtke pojavio u Rusiji. Postupno je rasla prodaja marki poput Indesita i Aristona. Ova je marka postajala sve popularnija kod ruskog potrošača. No, nakon što se 1998. godine dogodila kriza u Rusiji, opseg svih prodanih proizvoda blago se smanjio. Tvrtka je 2000. godine odlučila ojačati svoj položaj na ruskom tržištu. U tu svrhu biljku je kupio " Stinol ". Nakon reorganizacije u svim smjerovima, tvornica je mogla proizvoditi 1.300.000 hladnjaka godišnje. Kao rezultat, naknadna prodaja utrostručena je. Danas tvrtka predstavlja 35% proizvoda dostupnih na ovom tržištu. Prvi modernizirani hladnjak tipa " combi " postao je napredni hladnjak. Danas se planira proizvesti do 1,5 milijuna jedinica proizvoda godišnje.
Tajna takvog uspjeha može se smatrati činjenicom da su svi proizvodi koje je tvrtka proizvodila bili prije svega usmjereni na potrebe potrošača. Prateći zadatak u stvaranju robe bila je njihova maksimalna praktičnost i udobna uporaba. Tijekom stvaranja novih modela, tvrtka je uvijek ulagala maksimalan iznos novca i privukla je najkvalificirane stručnjake iz različitih područja da ih stvore. Dizajn "bompato", koji se danas smatra standardom za kućanske aparate. Prvo predložio arhitekt iz Japana.
Među inovacijama koje je tvrtka primijenila u hladnjacima je sustav Dialogic. Ovaj sustav kontrolira postupak skladištenja proizvoda. Takvi hladnjaci lako će zadovoljiti najskrometnijeg potrošača. Danas tvrtka proizvodi tri linije hladnjaka. Mogu biti Ecotech, Style ili Class. Jedinstveni dizajn prevladava u hladnjacima klase. Višenamjenski su i koriste najneobičnija rješenja. Tu je i oprema s interaktivnim zaslonom. U stvaranje Ecotech linije uključene su samo ekološki prihvatljive tehnologije. Ovaj hladnjak udovoljava svim zahtjevima za modernu tehnologiju. Linija Style nije samo ekonomična već i pouzdana.

Ariston
Ariston
Ariston
Ariston Ariston AristonHome | Articles

December 3, 2022 18:12:29 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting