Ariston

Brend Ariston nastao je šezdesetih godina. Ako ovo ime prevedete s grčkog, to znači "najbolje". Proizvodi ove kompanije pojavili su se na ruskom tržištu 90-ih. 1995. godine se u Rusiji pojavila prva kancelarija ove kompanije. Postepeno, prodaja marki poput Indesita i Aristona rasla je. Ovaj je brend uživao sve veću popularnost među ruskim potrošačima. No, nakon krize u Rusiji 1998. godine, količina svih prodanih proizvoda se blago smanjila. Kompanija je 2000. godine odlučila da ojača svoju poziciju na ruskom tržištu. Za to je kupljena biljka Stinol. Nakon što je izvršena reorganizacija u svim smjerovima, postrojenje je moglo proizvesti 1.300.000 hladnjaka godišnje. Zahvaljujući tome, naknadna prodaja utrostručena je. Danas kompanija predstavlja proizvode u količini od 35% od svih dostupnih na ovom tržištu. Prvi ažurirani kombi hladnjak bio je poboljšani hladnjak. Danas se planira proizvoditi do 1,5 miliona jedinica godišnje.

Tajna takvog uspjeha može se smatrati da su svi proizvodi koje je tvrtka proizvela bili u prvom redu usmjereni na potrebe potrošača. Srodni zadatak u stvaranju robe bila je njihova maksimalna praktičnost i ugodna upotreba. Kompanija je prilikom stvaranja novih modela uvijek ulagala maksimalni iznos novca i u njihovo stvaranje uključila najkvalificiranije stručnjake iz različitih oblasti. Dizajn bompato-a, koji se trenutno smatra standardom za kućanske aparate. Prvo je predložio arhitekt iz Japana.

Među inovacijama koje je kompanija koristila u frižiderima može se svrstati i sistem Dialogic. Ovaj sistem je odgovoran za nadgledanje procesa skladištenja proizvoda. Ovakvi hladnjaci lako mogu zadovoljiti najstručnijeg potrošača. Danas kompanija proizvodi tri linije frižidera. Oni mogu biti Ecotech, Style ili Class. Jedinstven dizajn preovlađuje u hladnjacima Klase. Oni su višenamjenski i primjenjuju najneobičnija rješenja. Tu je i oprema za interaktivni prikaz. U stvaranje Ecotech linije uključene su samo ekološki prihvatljive tehnologije. Ovaj frižider ispunjava sve zahteve koji važe za savremenu tehnologiju. Linija Style nije samo ekonomična, već je i pouzdana.

Ariston
Ariston
Ariston
Ariston Ariston Ariston



Home | Articles

December 5, 2022 03:46:47 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting