Ardo

Kompania Ardo mund të klasifikohet si një nga kompanitë e pakta që zënë vendin më të fortë në krijimin e pajisjeve shtëpiake. Kompania filloi udhëtimin e saj me krijimin e një kompanie të vogël në të cilën morën pjesë të gjithë anëtarët e familjes. Edhe tani, kompania vazhdon të zhvillohet me sukses, duke tërhequr gjithnjë e më shumë ide të reja për biznesin e saj të suksesshëm. Kompania prodhon një larmi të gjerë të pajisjeve shtëpiake.Frigoriferët janë gjithashtu ndër pajisjet më të kërkuara dhe më të kërkuara. Aktualisht, vëllimi i produkteve të prodhuara është shumë i madh. Por frigoriferët Ardo janë të njohur në të gjithë botën. Marka tregtare Ardo u shfaq falë djalit të pronarit të kompanisë. Ishte ai që krijoi markën e tij në 1978. Kjo kompani është specializuar në prodhimin e pajisjeve shtëpiake të mëdha. Kjo përfshinte frigoriferë dhe lavatriçe. Por kishte edhe lloje të tjera të pajisjeve shtëpiake. Në vitet 60, kompania filloi të pushtonte tregun me produktet e saj. Gjatë kësaj periudhe kohore, kompania filloi të studionte nga afër tregun. Pjesa e parë e pajisjeve shtëpiake që lëshoi ​​kjo kompani ishte një makinë larëse. Talenti dhe aftësia e bënë punën e tyre. Kompania është bërë e njohur dhe e kërkuar nga konsumatorët e shumtë.
Në fazën tjetër, kompania vendosi të hapë një fabrikë që do të merret ekskluzivisht me prodhimin e frigoriferëve. Kjo ngjarje ndodhi që nga viti 1984. Teknologjitë më të reja, si dhe materiale me cilësi të lartë u përdorën në krijimin e secilit model të frigoriferit. Bima u zhvillua me shpejtësi për shkak të potencialit të saj. Sipërfaqja e bimës ishte 240,000 sq. M. Ata u përpoqën të automatizojnë të gjitha proceset e prodhimit. Përveç kësaj, zona e uzinës e lejoi këtë.
Sot 4,500 frigoriferë prodhohen në një ditë pune. Frigorifer modern është i pajisur me një avullues të integruar. Të gjithë ata janë prodhuar bazuar në kërkesat mjedisore të botës moderne. Secila nga pajisjet e krijuara i nënshtrohet testimit të detyrueshëm. Zhvillimi i kompanisë nuk qëndron ende. Fabrika të reja për prodhimin e pajisjeve shtëpiake të kësaj kompanie vazhdimisht hapen. Të gjithë frigoriferët dhe ngrirësit i nënshtrohen testimit kompjuterik. Në 1995, kompania bleu laboratorin e saj për testimin e të gjitha llojeve të pajisjeve shtëpiake.

Ardo
Ardo
Ardo
Ardo Ardo ArdoHome | Articles

December 6, 2022 15:35:03 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting