Ardo

Podjetje Ardo lahko uvrstimo med redka podjetja, ki zasedajo najbolj trdno mesto pri ustvarjanju gospodinjskih aparatov. Podjetje je svojo pot začelo z ustanovitvijo majhnega podjetja, v katerem so sodelovali vsi družinski člani. Tudi zdaj se podjetje še naprej uspešno razvija in privablja vedno več novih idej za svoje uspešno poslovanje. Podjetje proizvaja široko paleto gospodinjskih aparatov, hladilniki pa so tudi med najbolj priljubljenimi in povpraševanji. Trenutno je obseg proizvedenih izdelkov zelo velik. Toda hladilniki Ardo so priljubljeni po vsem svetu. Blagovna znamka Ardo se je pojavila po zaslugi sina lastnika podjetja. Prav on je leta 1978 ustvaril lastno blagovno znamko. To podjetje se je specializiralo za proizvodnjo velikih gospodinjskih aparatov. Sem so spadali hladilniki in pralni stroji. So pa tudi druge vrste gospodinjskih aparatov. V 60. letih je podjetje začelo osvajati trg s svojimi izdelki. V tem obdobju je podjetje začelo natančno preučevati trg. Prvi kos gospodinjskih aparatov, ki ga je to podjetje izdalo, je bil pralni stroj. Talent in voh sta opravila svoje delo. Podjetje je postalo prepoznavno in povpraševanje med številnimi potrošniki.
V naslednji fazi se je podjetje odločilo odpreti obrat, ki se bo ukvarjal izključno s proizvodnjo hladilnikov. Ta dogodek je potekal od leta 1984. Pri izdelavi vsakega modela hladilnika so bile uporabljene najnovejše tehnologije in visokokakovostni materiali. Rastlina se je zaradi svojega potenciala hitro razvijala. Površina obrata je bila 240.000 kvadratnih metrov. Poskusili so avtomatizirati vse proizvodne procese. Poleg tega je območje obrata to dopuščalo.
Danes v enem delovnem dnevu izdelajo 4.500 hladilnikov. Sodoben hladilnik je opremljen z vgrajenim uparjalnikom. Vsi so izdelani na podlagi okoljskih zahtev sodobnega sveta. Vsaka od ustvarjenih naprav je obvezno testirana. Razvoj podjetja ne miruje. Nove tovarne za proizvodnjo gospodinjskih aparatov tega podjetja se nenehno odpirajo. Vsi hladilniki in zamrzovalniki so podvrženi računalniškemu testiranju. Leta 1995 je podjetje pridobilo lasten laboratorij za testiranje vseh vrst gospodinjskih aparatov.

Ardo
Ardo
Ardo
Ardo Ardo ArdoHome | Articles

December 3, 2022 05:14:57 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting