Ardo

Compania Ardo poate fi clasificată ca una dintre puținele companii care ocupă cel mai solid loc în crearea aparatelor de uz casnic. Compania și-a început călătoria prin crearea unei mici companii la care au participat toți membrii familiei. Chiar și acum, compania continuă să se dezvolte cu succes, atrăgând din ce în ce mai multe idei noi pentru afacerea sa de succes. Compania produce o mare varietate de aparate de uz casnic, frigiderele fiind, de asemenea, printre cele mai populare și mai solicitate aparate. În prezent, volumul produselor fabricate este foarte mare. Dar frigiderele Ardo sunt populare în întreaga lume. Marca comercială Ardo a apărut datorită fiului proprietarului companiei. El a fost cel care și-a creat propriul brand în 1978. Această companie s-a specializat în producția de aparate electrocasnice mari. Aceasta include frigidere și mașini de spălat. Dar existau și alte tipuri de electrocasnice. În anii 60, compania a început să cucerească piața cu produsele sale. În această perioadă de timp, compania a început să studieze îndeaproape piața. Prima piesă de electrocasnice lansată de această companie a fost o mașină de spălat. Talentul și flerul și-au făcut treaba. Compania a devenit recunoscută și solicitată de numeroși consumatori.
În etapa următoare, compania a decis să deschidă o fabrică care se va ocupa exclusiv de producția de frigidere. Acest eveniment a avut loc din 1984. Cele mai noi tehnologii, precum și materiale de înaltă calitate au fost utilizate la crearea fiecărui model de frigider. Planta s-a dezvoltat rapid datorită potențialului său. Suprafața plantei era de 240.000 mp. Au încercat să automatizeze toate procesele de producție. În plus, suprafața fabricii a permis acest lucru.
Astăzi sunt fabricate 4.500 de frigidere într-o zi lucrătoare. Frigiderul modern este echipat cu un evaporator încorporat. Toate acestea sunt fabricate pe baza cerințelor de mediu ale lumii moderne. Fiecare dintre dispozitivele create este supus testării obligatorii. Dezvoltarea companiei nu stă pe loc. Noi fabrici pentru producția de aparate de uz casnic ale acestei companii se deschid constant. Toate frigiderele și congelatoarele sunt supuse testării computerizate. În 1995, compania a achiziționat propriul laborator pentru testarea tuturor tipurilor de aparate de uz casnic.

Ardo
Ardo
Ardo
Ardo Ardo ArdoHome | Articles

December 3, 2022 05:04:32 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting