Ardo

Az Ardo cég azon kevés cégek közé sorolható, amelyek a háztartási gépek gyártásában a legszilárdabb helyet foglalják el. A társaság egy kis cég létrehozásával kezdte útját, amelyben az összes családtag részt vett. A vállalat most is sikeresen fejlődik, egyre több új ötletet vonzva sikeres üzleti tevékenységéhez. A társaság sokféle háztartási készüléket gyárt, a hűtőszekrények szintén a legnépszerűbb és legkeresettebb készülékek közé tartoznak. Jelenleg a gyártott termékek mennyisége nagyon hatalmas. De az Ardo hűtőszekrények népszerűek az egész világon. Az Ardo védjegy a cég tulajdonosának fiának köszönhetően jelent meg. Ő hozta létre saját márkáját 1978-ban. Ez a cég nagy háztartási gépek gyártására szakosodott. Ide tartoztak a hűtőszekrények és a mosógépek. De voltak más típusú háztartási készülékek is. A 60-as években a vállalat termékeivel kezdte meghódítani a piacot. Ebben az időszakban a vállalat elkezdte alaposan tanulmányozni a piacot. A legelső háztartási készülék, amelyet ez a cég kiadott, egy mosógép volt. A tehetség és a hangulat elvégezte a dolgát. A vállalat számos fogyasztó körében felismerhetővé és keresetté vált.
A következő szakaszban a vállalat olyan üzem megnyitása mellett döntött, amely kizárólag hűtőszekrények gyártásával foglalkozik. Ez az esemény 1984 óta zajlik. A legújabb technológiákat, valamint kiváló minőségű anyagokat használták az egyes hűtőszekrény-modellek elkészítéséhez. A növény potenciálja miatt gyorsan fejlődött. Az üzem területe 240 000 négyzetméter volt. Minden gyártási folyamatot megpróbáltak automatizálni. Ezen felül a növény területe lehetővé tette ezt.
Ma 4500 hűtőszekrény készül egy munkanap alatt. A modern hűtőszekrény beépített párologtatóval van felszerelve. Mindegyiket a modern világ környezetvédelmi követelményeinek megfelelően gyártják. A létrehozott eszközök mindegyike kötelező teszten megy keresztül. A cég fejlődése nem áll meg. A vállalat háztartási készülékeinek gyártására új gyárak folyamatosan nyílnak. Minden hűtőszekrény és fagyasztó számítógépes teszten megy keresztül. 1995-ben a vállalat saját laboratóriumot szerzett minden típusú háztartási készülék tesztelésére.

Ardo
Ardo
Ardo
Ardo Ardo ArdoHome | Articles

December 3, 2022 07:34:08 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting