Ardo

Tvrtka Ardo može se svrstati u red rijetkih tvrtki koje zauzimaju najčvršće mjesto u stvaranju kućanskih aparata. Tvrtka je započela put stvaranjem male tvrtke u kojoj su sudjelovali svi članovi obitelji. Čak i sada, tvrtka se nastavlja uspješno razvijati, privlačeći sve više novih ideja za svoje uspješno poslovanje. Tvrtka proizvodi široku paletu kućanskih aparata, a hladnjaci su također među najpopularnijim i najtraženijim aparatima. Trenutno je količina proizvedenih proizvoda vrlo velika. Ali hladnjaci Ardo popularni su u cijelom svijetu. Zaštitni znak Ardo pojavio se zahvaljujući sinu vlasnika tvrtke. Upravo je on stvorio vlastiti brend 1978. godine. Ova se tvrtka specijalizirala za proizvodnju velikih kućanskih aparata. To je uključivalo hladnjake i perilice rublja. Ali postojale su i druge vrste kućanskih aparata. 60-ih godina tvrtka je počela osvajati tržište svojim proizvodima. U tom vremenskom razdoblju tvrtka je počela pomno proučavati tržište. Prvi komad kućanskih aparata koji je ova tvrtka pustila bila je perilica rublja. Talent i njuh učinili su svoj posao. Tvrtka je postala prepoznatljiva i tražena među brojnim potrošačima.
U sljedećoj fazi tvrtka je odlučila otvoriti pogon koji će se isključivo baviti proizvodnjom hladnjaka. Taj se događaj održavao od 1984. godine. Za izradu svakog modela hladnjaka korištene su najnovije tehnologije, kao i visokokvalitetni materijali. Biljka se brzo razvijala zbog svog potencijala. Postrojenje je iznosilo 240 000 kvadratnih metara. Pokušali su automatizirati sve proizvodne procese. Osim toga, područje postrojenja je to dopuštalo.
Danas se 4.500 hladnjaka proizvede u jednom radnom danu. Moderni hladnjak opremljen je ugrađenim isparivačem. Svi su proizvedeni na temelju ekoloških zahtjeva suvremenog svijeta. Svaki od stvorenih uređaja prolazi obvezno testiranje. Razvoj tvrtke ne stoji mirno. Stalno se otvaraju nove tvornice za proizvodnju kućanskih aparata ove tvrtke. Svi hladnjaci i zamrzivači podvrgavaju se računalnom testiranju. Tvrtka je 1995. godine stekla vlastiti laboratorij za ispitivanje svih vrsta kućanskih aparata.

Ardo
Ardo
Ardo
Ardo Ardo ArdoHome | Articles

November 26, 2022 22:16:47 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting