Ardo

Ardo se može pripisati onim nekoliko kompanija koje zauzimaju najmasovnije mjesto u stvaranju kućanskih aparata. Kompanija je započela svoj put stvorivši malu kompaniju u kojoj su učestvovali svi članovi porodice. I danas se kompanija nastavlja uspješno razvijati, privlačeći sve više novih ideja za svoje uspješno poslovanje. Kompanija proizvodi širok spektar kućanskih aparata, a frižideri su i među najpopularnijim i najprodavanijim aparatima. Trenutno je količina proizvedenih proizvoda vrlo ogromna. Ali Ardo hladnjaci popularni su u cijelom svijetu. Marka Ardo pojavila se zahvaljujući sinu vlasnika kompanije. 1978. je stvorio vlastiti brend. Ova se kompanija profilirala u proizvodnji velikih kućanskih aparata. Uključio je frižidere i veš mašine. Ali bilo je i drugih vrsta kućanskih aparata. U 60-tim, kompanija je počela osvajati tržište svojim proizvodima. U tom periodu kompanija je počela usko baviti se istraživanjem tržišta. Kao prvi predmet kućanskih aparata koji je ova kompanija izdala bila je mašina za pranje rublja. Talent i smisao su uradili svoj posao. Kompanija je postala prepoznatljiva i potražena među brojnim potrošačima.

U sljedećoj fazi kompanija je odlučila otvoriti tvornicu koja će se baviti isključivo proizvodnjom hladnjaka. Ovaj događaj se realizuje od 1984. godine. Za izradu svakog modela hladnjaka korištene su najnovije tehnologije, kao i visokokvalitetni materijali. Biljka se brzo razvijala zbog svog potencijala. Površina biljke bila je 240 000 m2. Svi su se proizvodni procesi pokušali automatizirati. Osim toga, površina biljke dozvoljena je za to.

Danas se u jednom radnom danu proizvede 4.500 hladnjaka. Moderni hladnjak opremljen je ugrađenim isparivačem. Svi su napravljeni na osnovu ekoloških zahtjeva modernog svijeta. Svaki od kreiranih uređaja prolazi obavezno testiranje. Razvoj kompanije ne miruje. Stalno se otvaraju nove tvornice za proizvodnju kućanskih aparata ove kompanije. Svi hladnjaci i zamrzivači prolaze računalno testiranje. Kompanija je 1995. imala vlastitu laboratoriju za ispitivanje svih vrsta kućanskih aparata.

Ardo
Ardo
Ardo
Ardo Ardo ArdoHome | Articles

December 3, 2022 17:19:24 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting