Aparat za led za hladnjake

Čisto američki izum je ledomat. Koristi se u hladnjacima čiji model ima Side-by-side položaj. To je sustav koji je ugrađen u vrata hladnjaka. Njegova je funkcija kontinuirano opskrbljivati ​​hladnom pitkom vodom i ledom. Dnevno se u hladnjaku stvori do četiri kilograma pročišćenog leda. To mogu biti standardne kocke ili ledene mrvice. Ako uzmemo u obzir skupi model hladnjaka, tada je opremljen elektroničkom kontrolom. Na dodirnoj ploči Side-by-side hladnjaka morate aktivirati način rada koji vam je trenutno potreban. Najčešće možete odabrati jednu od dostupnih opcija: " kocka leda ", " ledene mrvice " ili " hladna voda ".
Prije ulaska u ledomat, voda se podvrgava obveznom pročišćavanju. Nakon toga voda teče u kalup, gdje nastaju kocke. Voda se smrzava i sloj po sloj tvori kocku leda. Ali ako ledolomac ima funkciju drobljenog leda, tada rezultirajući led drobi mlin. Da bi ovaj sustav za stvaranje leda funkcionirao, hladnjak mora biti povezan s izvorom. Za to je prikladno bakreno ili plastično crijevo. Slavina se urezuje u cijev za vodu. Pomoću adaptera morate spojiti crijevo. A da bi voda tekla već pročišćena, potrebno je nabaviti filtar.
Uz njegovu pomoć odvijat će se mehaničko i kemijsko pročišćavanje vode od svih vrsta štetnih nečistoća. Tikvica s filtrom ima uložak. Mora se mijenjati jednom godišnje. Na stražnjoj strani hladnjaka nalazi se utor u koji je pričvršćen ovaj uložak. Ako uzmemo u obzir troškove ove veze, tada će, zajedno sa svim radovima i materijalima, koštati oko 140 USD. Istodobno, tamo će biti osigurana dizalica, koja se tijekom dužeg izbivanja mora isključiti.
Ako preporuka proizvođača navodi model preporučenog zamjenskog filtra, najbolje je ako se kupi samo ovaj uložak. Najčešće su marka filtra i marka jedinice identične. Jedan filter u tikvici košta pedesetak dolara. Služit će osam mjeseci. Filter s dvije tikvice košta više. Njegova cijena može doseći dvjesto pedeset dolara. Ali ovaj će filtar trajati dvostruko dulje nego obično.

Aparat za led za hladnjake
Aparat za led za hladnjake
Aparat za led za hladnjake
Aparat za led za hladnjake Aparat za led za hladnjake Aparat za led za hladnjakeHome | Articles

December 8, 2022 01:25:29 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting