Amerikából származó kétajtós hűtőszekrények otthoni használatra

A kétajtós hűtőszekrények szilárdan beépülnek a lakosság fejébe, mint terjedelmes és drága egységek. Az ilyen eszközök gyártásának modern trendjei ennek ellenkezőjét kezdik bizonyítani. Az alábbiakban áttekintjük a legkompaktabb, és ami a legfontosabb, a konyhában rendelkezésre álló kétajtós egységeket.
Ezt a listát az LG GW-B207 kétajtós hűtőszekrény modellje vezeti, amelyet a legnagyobb rendelkezésre állás jellemez. De egy ilyen eszköz elveszíti a tömörséget: a szélesség és a mélység valamivel nagyobb, mint a fő versenytársaké. A hűtőszekrény a Total No Frost technológiával van felszerelve, ezért a készüléket nem szabad végtelenül megtisztítani a jégtől és a fagytól.
A kétajtós Samsung RS-20 hűtőszekrény modellje a Slim egységek képviselője. A gyártó ambiciózus nyilatkozata szerint az ilyen eszközök optimális megoldást jelentenek a kis konyhák számára. A Samsung kétajtós hűtőszekrények többszálas gyors tartalomhűtéssel rendelkeznek, és a No Frost technológiát is itt mutatják be, és mindkét fülkében. A hűtőszekrény belső felületét a legvékonyabb ezüstréteg szállítja, amelyet a Silver Nano technológiának megfelelően alkalmaznak. Ez hozzájárul a kétajtós hűtőszekrény kamráinak fertőtlenítéséhez és az élelmiszerek jobb eltarthatóságához.
A török ​​gyártó BEKO GNE 15942 modellje " hátul lélegzik " a híres világmárkákból. A fent leírt technológiai jellemzők mellett ezeket a kétajtós hűtőszekrényeket külsejükben sokféle színben képviselik. A modell érintőképernyőjének segítségével mindkét kamrában szabályozni lehet a hőmérsékleti rendszert; a " super freeze " opció elérhető . Egy ilyen hűtőszekrényhez célszerű speciális edénykészletet, tányérokat vásárolni, amelyek környezetbarátak és hosszú ideig ételt tartanak.
A Mabe MEM23QG az osztály egyik legolcsóbb eszközének számít. Kétféle modellt különböztethetünk meg itt: ezüst mintát (MEM23QGWGS), valamint fehér eszközt (MEM23QGWWW). Talán nem olyan kényelmes a készülék használata, mert a fagyasztórekeszben itt csak többszintű rácsokat találhat. De időt takarít meg a termékekhez való hozzáféréssel. A Mabe MEM23QG elektronikus vezérlővel rendelkezik. A kétajtós hűtőszekrény különböző rekeszeiben szabályozhatja a hőmérsékletet.

Amerikából származó kétajtós hűtőszekrények otthoni használatra
Amerikából származó kétajtós hűtőszekrények otthoni használatra
Amerikából származó kétajtós hűtőszekrények otthoni használatra
Amerikából származó kétajtós hűtőszekrények otthoni használatra Amerikából származó kétajtós hűtőszekrények otthoni használatra Amerikából származó kétajtós hűtőszekrények otthoni használatraHome | Articles

December 5, 2022 03:05:20 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting