Američki hladnjaci s dvoja vrata za kućnu upotrebu

Hladnjaci s dvoja vrata čvrsto su se uvriježili u svijesti javnosti kao glomazne i skupe jedinice. Suvremeni trendovi u inženjerstvu takvih uređaja počinju dokazivati ​​suprotno. Ispod je pregled najkompaktnijih, i što je najvažnije, dostupnih jedinica s dva vrata u kuhinji.
Na ovom je popisu model hladnjaka s dva vrata LG GW-B207, koji se odlikuje najvećom dostupnošću. Ali takav uređaj gubi u kompaktnosti: širina i dubina nešto su veće od glavnih konkurenata. Hladnjak je opremljen tehnologijom Total No Frost, stoga se uređaj ne smije beskrajno čistiti od leda i mraza.
Model hladnjaka s dva vrata Samsung RS-20 predstavnik je Slim linije jedinica. Prema ambicioznoj izjavi proizvođača, takvi su uređaji optimalna rješenja za male kuhinje. Samsung hladnjaci s dvoja vrata imaju brzo hlađenje s više navoja, a ovdje je predstavljena i tehnologija No Frost, i to u oba odjeljka. Unutarnja površina hladnjaka isporučuje se s najtanijim slojem srebra nanesenim prema tehnologiji Silver Nano. To pridonosi dezinfekciji komora hladnjaka s dva vrata i boljem roku trajanja hrane.
Model BEKO GNE 15942 turskog proizvođača " udiše vam leđa " poznatih svjetskih marki. Uz gore opisane tehnološke značajke, ove hladnjake s dvoja vrata u vanjskim bojama predstavljaju široka raznolikost u pogledu boja. Pomoću dodirnog zaslona modela moguće je regulirati temperaturni režim u oba odjeljka; dostupna je opcija " super smrzavanja ". Za takav hladnjak prikladno je kupiti poseban set posuđa, tanjura koji su ekološki prihvatljivi i dugo zadržavaju hranu.
Mabe MEM23QG smatra se jednim od najjeftinijih uređaja u klasi. Ovdje se razlikuju dvije vrste modela - srebrni dizajn (MEM23QGWGS), kao i bijeli uređaj (MEM23QGWWW). Možda nije tako prikladno koristiti uređaj, jer u odjeljku za zamrzavanje ovdje možete pronaći samo rešetke na više razina. Ali štedi vrijeme na pristupu proizvodima. Mabe MEM23QG ima elektronički kontroler. Možete kontrolirati temperaturu u različitim odjeljcima hladnjaka s dva vrata.

Američki hladnjaci s dvoja vrata za kućnu upotrebu
Američki hladnjaci s dvoja vrata za kućnu upotrebu
Američki hladnjaci s dvoja vrata za kućnu upotrebu
Američki hladnjaci s dvoja vrata za kućnu upotrebu Američki hladnjaci s dvoja vrata za kućnu upotrebu Američki hladnjaci s dvoja vrata za kućnu upotrebuHome | Articles

December 5, 2022 02:50:44 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting