Američka hladnjaka sa dva vrata za kućnu upotrebu

Hladnjaci s dva vrata čvrsto su ukorijenjeni u javnosti kao glomazni i skupi uređaji. Savremeni inženjerski trendovi takvih uređaja počinju dokazati suprotno. Ispod je pregled najkompaktnijih, i što je najvažnije, pristupačnih jedinica s dvoja vrata u kuhinji.

Ovu listu vodi model hladnjaka s dva vrata LG GW-B207, kojeg odlikuje najveća dostupnost. No takav se uređaj gubi na kompaktnosti: širina i dubina su nešto više od glavnih konkurenata. U hladnjaku se implementira Total No Frost tehnologija, stoga se uređaj ne smije beskonačno čistiti od leda i mraza.

Samsung hladnjak sa dvoja vrata RS-20 predstavnik je linije Slim. Prema ambicioznoj izjavi proizvođača, takvi uređaji su optimalna rješenja za male kuhinje. Samsungovi hladnjaci s dva vrata imaju višeslojno brzo hlađenje sadržaja, ovdje je predstavljena i tehnologija No Frost, a u oba su odjeljka. Unutrašnjost frižidera sadrži najfiniji srebrni premaz, prema tehnologiji Silver Nano. To pomaže u dekontaminiranju komora hladnjaka s dva vrata i boljem trajanju proizvoda.

Model BEKO GNE 15942 turskog proizvođača „diše u leđa“ poznatim svjetskim brandovima. Pored gore opisanih tehnoloških karakteristika, ovi hladnjaci sa dva vrata su predstavljeni širokim izborom vanjskih boja. Pomoću dodirnog ekrana modela moguće je regulirati temperaturu u oba odjeljka; opcija super zamrzavanja je dostupna. Za takav hladnjak primjereno je kupiti poseban set posuđa, tanjira u kojima se proizvodi čuvaju ekološki i dugo vremena.

Mabe MEM23QG smatra se jednim od najjeftinijih uređaja klase. Ovdje se razlikuju dvije vrste modela - srebrni dizajn (MEM23QGWGS), kao i bijeli uređaj (MEM23QGWWW). Možda uređaj nije baš prikladan za upotrebu, jer u odjeljku za zamrzavanje ovdje možete pronaći samo višeslojne rešetke. Ali štedi vrijeme na pristupu proizvodima. Mabe MEM23QG ima elektronski kontroler. Možete kontrolirati temperaturu u različitim odjeljcima hladnjaka sa dva vrata.

Američka hladnjaka sa dva vrata za kućnu upotrebu
Američka hladnjaka sa dva vrata za kućnu upotrebu
Američka hladnjaka sa dva vrata za kućnu upotrebu
Američka hladnjaka sa dva vrata za kućnu upotrebu Američka hladnjaka sa dva vrata za kućnu upotrebu Američka hladnjaka sa dva vrata za kućnu upotrebuHome | Articles

December 3, 2022 03:39:20 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting