Ali je premikanje vrat hladilnika na drugo stran tehnično izvedljivo?

V življenju vsakega od nas ima precej pomembno vlogo ... hladilnik. Da, prav ta beli prijatelj človeštva, ki stoji nepremično in neuničljiv v skoraj vsaki kuhinji, v svojih črevesjih skriva skoraj neizčrpne strateške zaloge hrane. Mnogi od nas smo se že tako navadili, da jo odpiramo, da lahko to storimo celo v sanjah! Vendar pa je med popravili hladilnik pogosto preurejen in to dejanje pogosto povzroči veliko težav. Na primer, morda boste morali spremeniti stran, na katero se odpirajo vrata hladilnika. Ali je takšna operacija načeloma mogoča in če je tako, kako realno je, da to zapleteno manipulacijo opravite sami? Na to vprašanje bomo poskušali odgovoriti.
Izkazalo se je, da lahko. Če želite to narediti, boste potrebovali hladilnik in komplet posebnih izvijačev, na primer avtomobilov. Torej,
1. Iz hladilnika vzamemo vse predale in police. Hladilnik smo postavili z vrati navzgor.
2. Odstranite spodnjo oporo z odvijanjem dveh vijakov v vdolbinicah (za to je potrebna posebna šoba).
3. Odvijte zamaške, na enem od katerih je pritrjena os zamrzovalnika.
4. Os odvijemo z levega zamaška in jo privijemo v desni zamašek, levo pa postavimo na svoje mesto, že brez osi
5. Odstranite vrata zamrzovalnika s pritrdilnih elementov in z nožem previdno odtrgajte čepe na koncih vrat, ki se nahajajo na desni, in jih vstavite v luknje na levi.
6. Vrata hladilne komore pritrdimo v pokončnem položaju.
7. Odstranite pokrov v hladilniku, tako da odvijte dva vijaka od znotraj.
8. Zaprite vrata hladilnika
9. Odvijte nosilec, ki vsebuje zgornjo os vrat hladilnika, odstranite os iz njega in ga privijte z druge strani. Odstranite vrata in privijte zgornji nosilec na novo mesto.
10. Odstranite plastični čep z zgornjega pokrova in ga vstavite na desno stran, zgornji pokrov privijte nazaj na svoje mesto.
11. Spodnja os vrat hladilnika in spodnja os zamrzovalnika vsebuje nosilec, ki se nahaja tik na sredini hladilnika. Odvijemo ga in zamenjamo dve plastični tesnili.
12. Vrata hladilnika smo postavili nazaj.
13. Vstavite srednji nosilec v zgornjo os in ga privijte.
14. Postavili smo vrata zamrzovalnika.
15. Hladilnik postavite pokonci.
Upamo, da ste se z nalogo odtehtali vrata hladilnika, ne da bi kaj zlomili. In če je tako, potem bo servisni center zagotovo imel rezervne dele.

Ali je premikanje vrat hladilnika na drugo stran tehnično izvedljivo?
Ali je premikanje vrat hladilnika na drugo stran tehnično izvedljivo?
Ali je premikanje vrat hladilnika na drugo stran tehnično izvedljivo?
Ali je premikanje vrat hladilnika na drugo stran tehnično izvedljivo? Ali je premikanje vrat hladilnika na drugo stran tehnično izvedljivo? Ali je premikanje vrat hladilnika na drugo stran tehnično izvedljivo?Home | Articles

November 29, 2022 13:46:16 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting