Alături și confort

Frigiderele alăturate pot include o varietate de funcționalități. Acestea pot fi de exemplu: alimentare cu gheață și apă rece, cameră de prospețime zero, sistem No Frost, minibar încorporat, închizător de ușă. Aceasta nu este o listă completă care poate fi inclusă în frigiderele alăturate. Fiecare producător are propriile sale metode, pe care le include pentru a atrage cât mai mulți consumatori pentru acest tip de frigider. De exemplu, compania AMANA s-a remarcat prin furnizarea unei camere pentru depozitarea medicamentelor în aceste frigidere. În acest caz, camera poate fi blocată. Frigiderul MAYTAG este echipat cu un raft pentru lift. Rotind butonul încorporat, puteți regla înălțimea raftului. În acest caz, acțiunile sunt efectuate cu o singură mână.
Toate coșurile, rafturile, precum și părțile laterale au doar performanțe de înaltă calitate. La urma urmei, un astfel de frigider este conceput pentru sarcini grele. De asemenea, fiecare raft este echipat cu o latură, astfel încât niciun lichid să nu poată revărsa peste margine. Toate rafturile pot fi ajustate la înălțimea necesară. Unele modele de frigidere Side-by-Side sunt echipate cu coșuri suspendate. Acestea sunt BOSCH, GENERAL ELECTRIC și multe altele. Frigiderul LG are un raft în formă de oval. Pot fi așezate în poziție orizontală sticle de vin sau șampanie. Modelele Electrolux au rafturi de designer care sunt finisate cu lemn.
Dacă acordați atenție celor mai neobișnuite soluții de design, atunci frigiderul ZigZag de la MAYTAG merită atenție. Volumul său este de 730 litri. Aici există containere foarte la îndemână. Rafturile pot fi realizate atât din sticlă, cât și din sârmă. Mai mult, ele sunt în mod necesar reglementate. Coșurile din uși pot fi înclinate. De asemenea, sunt amplasate suporturile pentru sticle. Compartimentul frigider și compartimentul congelator al frigiderului au o separare în zig-zag.
Cu toate aceste soluții originale, acest model este cel mai interesant și cel mai spațios dintre toate disponibile astăzi. Compartimentul congelator este echipat cu coșuri unde puteți depozita alimente destul de mari. Există un raft pentru pizza. Raftul liftului își poate regla înălțimea în compartimentul frigiderului. În cutiile frigiderului, puteți regla independent nivelul de umiditate necesar. Fiecare frigider are o funcție „ vacanță ”. Acesta este modul minim de funcționare care va fi dezactivat la deschiderea ușii.

Alături și confort
Alături și confort
Alături și confort
Alături și confort Alături și confort Alături și confortHome | Articles

December 3, 2022 04:38:13 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting