Alăturat de Gaggenau

Un număr mare de consumatori, pe baza condițiilor de viață, își pot permite doar un frigider de tip european. Dar în zilele noastre există destule apartamente care pot așeza confortabil un frigider în stil american în bucătărie. În plus, un astfel de frigider este o operă de artă care îi va întâmpina pe toți oaspeții cu demnitate. Unul dintre aceste modele este frigiderul „side-by-side”, produs de compania Gaggenau. SK 535 are un stil clasic american de performanță. Dacă te uiți în interiorul acestui frigider, poți găsi o zonă de prospețime, destinată depozitării cărnii și peștelui. Există două compartimente pentru băuturile răcoritoare. Untul trebuie depozitat într-un compartiment special destinat. Depozitarea legumelor și a legumelor ar trebui să fie în două compartimente. Pot regla nivelul de umiditate. Congelatorul este echipat cu un sistem No-Frost. Volumul util al acestui frigider este de 600 de litri. Frigiderul side-by-side poate stoca alimente pentru o lună întreagă. În acest caz, toți nutrienții din alimente vor avea valorile lor inițiale. Decongelarea într-un astfel de frigider nu este furnizată datorită utilizării sistemului No-Frost.
Frigiderul are șapte zone climatice. Temperaturile pot fi reglate independent, în funcție de nevoie. Frigiderul SK 535 este un frigider destul de profesionist în ceea ce privește caracteristicile sale. Este destinat fiecărui tip de produs cu proprii indicatori de temperatură și umiditate. Sistemul de control din frigider este electronic. Totul este afișat pe un afișaj color, cu ajutorul căruia puteți face orice modificare a funcționării frigiderului. În oricare dintre camere, puteți seta temperatura dorită.
Frigiderul alăturat SK 535 poate pregăti apă potabilă și gheață. Pentru aceasta este prevăzut un dispozitiv special. Mașina poate conține cinci sute de cuburi de gheață pregătită odată. De asemenea, pot avea un aspect fragmentat. De asemenea, un litru și jumătate de apă cu gheață este furnizat în dispozitiv. Înainte de a fi răcit sau înghețat, apa suferă purificarea necesară de toate impuritățile dăunătoare. Acest model poate fi produs încorporat în mobilier de bucătărie sau poate avea un aspect de sine stătător.

Alăturat de Gaggenau
Alăturat de Gaggenau
Alăturat de Gaggenau
Alăturat de Gaggenau Alăturat de Gaggenau Alăturat de GaggenauHome | Articles

December 5, 2022 20:03:47 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting