Akull me ujë

Kompania Electrolux vazhdimisht mendon për përsosjen e modeleve të saj, si dhe për mënyrën se si ato sjellin sa më shumë përfitime për pronarët e tyre. Ideja e fundit e kompanisë është të furnizojë njerëzit me ujë të pijshëm në një mënyrë të vazhdueshme. Kjo karakteristikë është veçanërisht e rëndësishme për ata që jetojnë përgjithmonë në një metropol. Zhvillimi i fundit i kompanisë ka të bëjë me krijimin e aftësisë për të furnizuar një person jo vetëm me ujë të pijshëm të zakonshëm, por edhe ujë të gazuar, si dhe akull. Frigoriferët Source dhe Glacier janë krijuar për të qenë ndeshja perfekte. Këto modele mund të instalohen në afërsi të menjëhershme dhe të furnizojnë me ujë dhe akull ata që kanë nevojë. Për këtë, dispenseri sigurohen në dyert e frigoriferit.
Ky zhvillim është për shkak të faktit se nuk është gjithmonë e përshtatshme për të blerë ujë të pijshëm në shishe në një dyqan. Ky ujë duhet të transferohet dhe ruhet diku në shtëpi. Shishet duhet të hidhen vazhdimisht, dhe ato mund të rrisin ndjeshëm hapësirën e plehrave. Modeli i ri i frigoriferit është në gjendje të furnizojë ujë të pastër të pijshëm direkt nga dera e frigoriferit dhe në çdo kohë të përshtatshme. Frigoriferi Burim është krijuar për të furnizuar me ujë të pijshëm. E mund të pihet dhe të përdoret për gatim. Isshtë i mirë për shëndetin dhe nuk përmban ndonjë papastërti të dëmshme për shëndetin e njeriut.
Uji në këtë model furnizohet nga jashtë. Nëse keni nevojë të merrni ujë mineral, të pijshëm, duhet të vendosni një enë të përshtatshme nën ambulancën dhe të shtypni butonin. Furnizimi me ujë në frigorifer është 3.6 litra. Ai është në gjendje të rimbush shumë shpejt. Sistemi ka një filtër të integruar për të përmirësuar shijen dhe qartësinë. Treguesi i vendosur në frigorifer do të paralajmërojë për momentin kur filtri duhet të zëvendësohet.
Një tjetër risi e kompanisë është frigoriferi Glacier. Një pajisje sigurohet në derën e frigoriferit që furnizon akullin. Teknologjia e prodhimit është rregulluar në mënyrë të tillë që të përjashtohet ngjitja e kubeve të akullit. Me një dorë, ju mund të merrni sasinë e kërkuar të akullit. Në mënyrë që të mos mbarojnë rezervat e akullit, nuk është e nevojshme të shtoni ujë në rezervuar. Frigoriferi bën gjithçka automatikisht. Frigoriferi ka një funksion specifik. Sapo bie nata, ajo automatikisht fillon të punojë me zhurmë të zvogëluar. Ofrohet një bravë për fëmijë, si dhe teknologjia Frost-frе.

Akull me ujë
Akull me ujë
Akull me ujë
Akull me ujë Akull me ujë Akull me ujëHome | Articles

December 5, 2022 21:18:15 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting