Aktivacijski pralni stroji v gospodinjstvu gospodinje

Iz številnih razlogov pralni stroji tipa aktivator vse bolj osvajajo ruskega potrošnika. Oglejmo si prednosti in slabosti pralnih strojev z aktivatorjem, pa tudi poskusimo ugotoviti razloge za oživitev priljubljenosti tovrstnih " pralnih strojev ".
Nekaj ​​o značilnih lastnostih pralnih strojev.
Aktivacijski tip je posoda, železni ali plastični rezervoar, v steni ali na dnu katerega je nameščen aktivator (disk z vzdolžno razmaknjenimi rezili), ki je glavni delovni element. Nalaganje perila v aktivacijskih strojih poteka skozi zgornji pokrov, ki se odpira (navpična obremenitev perila). Nadalje aktivator, ki se vrti, sproži raztopino vode in pralnega praška, ki raztopi in odplakne delce, ki onesnažujejo tkanino.
Zdaj bomo na primerih primerjave s pralnimi stroji bobnastega tipa preučili prednosti in slabosti.
Ena glavnih prednosti pralnih strojev z aktivatorjem je energetska učinkovitost. Poraba energije je majhna, ker je poraba električne energije potrebna le za vrtenje aktivatorja (v bolj naprednih modelih za začasno delovanje grelnega elementa), ko se v bobnarskih strojih postopek pranja izvede z obračanjem vrtenja celotnega bobna , ki ga spremlja delovanje grelnih elementov.
Učinkovitost vode je nedvomno na višini za stroje tipa aktivatorja. Vsi se spomnijo, kolikokrat bobanski " stroj " spremeni vodo med postopkom pranja ? V aktivacijskem stroju je vse drugače, tudi možnost pranja " najprej belo, nato barvno " je možna in vse je v eni vodi.
Nepretencioznost, varčevanje s pralnim praškom. Bobnasti stroji zahtevajo posebne praške in tekočine za dobro delovanje. Aktivacijski stroji delujejo s katerim koli detergentom, vključno s praškom za ročno pranje.
Drugi pomemben argument je sposobnost uporabe tovrstnih avtomobilov kjer koli, v državi, v garaži, na območju, kjer ni tekoče vode. Potreben je le izhod z napetostjo 220 voltov, kar je nemogoče reči o najbližjem konkurentu, ki zahteva oskrbo z vodo in priključek na kanalizacijo.
K vsemu dodajte še trpežnost (zaradi enostavnosti oblikovnih lastnosti), možnost nadzora postopka pranja (kadar koli ga lahko izklopite) in seveda nižjo ceno.
Mimogrede, po statističnih podatkih prebivalci Amerike in azijskih držav raje v vsakdanjem življenju uporabljajo pralne stroje z aktivatorjem. Zakaj tako misliš? ...
Zahvaljujoč razvoju sodobne tehnologije je mogoče nakupe opravljati brez odhoda od doma. V spletni trgovini z gospodinjskimi aparati lahko enostavno najdete kateri koli izdelek, ki vas zanima. Preprosto se morate povezati s spletom, si ogledati katalog, oddati naročilo in počakati, da bo dostavljeno v vaše roke.

Aktivacijski pralni stroji v gospodinjstvu gospodinje
Aktivacijski pralni stroji v gospodinjstvu gospodinje
Aktivacijski pralni stroji v gospodinjstvu gospodinje
Aktivacijski pralni stroji v gospodinjstvu gospodinje Aktivacijski pralni stroji v gospodinjstvu gospodinje Aktivacijski pralni stroji v gospodinjstvu gospodinjeHome | Articles

December 8, 2022 00:32:53 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting