Aktivátor mosógépek háziasszony háztartásában

Számos okból az aktivátor típusú mosógépek egyre inkább meghódítják az orosz fogyasztót. Vizsgáljuk meg az aktivátoros mosógépek előnyeit és hátrányait, valamint próbáljuk meg kideríteni az ilyen típusú „ mosógépek ” népszerűségének újjáéledésének okait .
Kicsit a mosógépek jellemző tulajdonságairól.
Az aktivátor típusú gép olyan tartály, vas vagy műanyag tartály a falban vagy annak alján, amelybe aktivátor van beépítve (egy hosszanti távolságban levő pengékkel ellátott tárcsa), amely a fő munkaelem. A vászont az aktivátor gépekbe a kinyitható felső fedélen keresztül végezzük (függőleges vászontöltés). Ezenkívül az aktivátor forgatva mozgásba hozza a víz és a mosópor oldatát, amely feloldja és kiöblíti a szövetet szennyező részecskéket.
Most a dob típusú mosógépekkel való összehasonlítás példáival mérlegeljük az előnyöket és hátrányokat.
Az aktivátoros mosógépek egyik fő előnye az energiahatékonyság. Az energiafogyasztás kicsi annak a ténynek köszönhető, hogy villamosenergia-fogyasztásra csak az aktivátor forgatásához van szükség (fejlettebb modellekben a fűtőelem ideiglenes működéséhez), amikor a dobgépekben a mosási folyamat a teljes dob fordított forgatásával történik. , a fűtőelemek működésével együtt.
A víz hatékonysága minden kétséget kizáróan magas az aktivátor típusú gépeknél. Mindenki emlékszik arra, hogy a dob „ gépe ” hányszor változtatja meg a vizet a mosási folyamat során ? Egy aktivátoros gépben minden más, még az " először fehér, majd színes " mosás lehetősége is lehetséges , és minden egy vízben van.
Igénytelenség, mosópor megtakarítás. A dobgépekhez a megfelelő teljesítményhez speciális porok és folyadékok szükségesek. Az aktivátoros gépek bármilyen mosószerrel működnek, beleértve a kézmosó port is.
Egy másik fontos érv az a lehetőség, hogy ezt a típusú autót bárhol, az országban, a garázsban, olyan területen használhatják, ahol nincs folyó víz. Csak egy 220 voltos feszültségű csatlakozóra van szükség, amelyet lehetetlen megmondani a legközelebbi versenytársról, amelyhez vízellátás és csatlakozás szükséges a szennyvízcsatornához.
Mindehhez hozzáteszi a tartósságot (a tervezési jellemzők egyszerűsége miatt), a mosási folyamat irányításának képességét (bármikor kikapcsolhatja), és természetesen alacsonyabb árat.
Egyébként a statisztikák szerint az amerikai és az ázsiai országok lakói inkább az aktivátoros mosógépeket használják a mindennapi életben. Miért gondolod? ...
A modern technológia fejlődésének köszönhetően a vásárlások otthon elhagyása nélkül is megvalósíthatók. Az online háztartási gépek áruházában könnyedén megtalálhat minden érdeklődésre számot tartó terméket. Csak be kell lépnie az internetre, át kell néznie a katalógust, megrendelést kell várnia, és meg kell várnia, amíg kézbesítésre kerül.

Aktivátor mosógépek háziasszony háztartásában
Aktivátor mosógépek háziasszony háztartásában
Aktivátor mosógépek háziasszony háztartásában
Aktivátor mosógépek háziasszony háztartásában Aktivátor mosógépek háziasszony háztartásában Aktivátor mosógépek háziasszony háztartásábanHome | Articles

November 28, 2022 16:12:32 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting