ARDO minőség és megbízhatóság

Annak ellenére, hogy rengeteg mosógépgyártó küzd jelenleg a hazai fogyasztó " kezéért és szívéért ", a mosógépek egész légiója közül a mai napig kiemelkednek az Ardo márkanév alatt álló berendezések. Beleszeretett a hazai fogyasztókba egyszerűsége és igénytelen üzemi körülményei, valamint kivételes megbízhatósága miatt, amely még a legmagasabb árkategóriájú autókban is ritkán fordul elő. Ez a legszigorúbb minőségellenőrzésnek köszönhetően vált lehetségessé, amelynek köszönhetően a hibás termékeknek egyszerűen nincs esélyük elhagyni a gyártási területet.
Az ARDO berendezéseket csak olaszországi gyárakban állítják elő, ahol a gyártás minden szakaszát gondosan figyelemmel kísérik, majd a késztermékeket szigorú működés közben tesztelik. Jó háztartási készülékeket vásárolhat közvetlenül a raktárból, és jelentős kedvezményt kaphat.
A termék minősége és a folyamat automatizálása a gyártás minden szakaszára jellemző. Az összerakás és hegesztés után, a test utolsó festése előtt kaphorézissel kezeljük őket. Az ilyen feldolgozás garantálja a fém megbízható védelmét a korrózió ellen. A tartályok két típusból készülnek: zománcozott acélból és rozsdamentes acélból. Az első típusú tartályokat 800 fokos hőmérsékleten égetik el, ami garantálja a korrózió elleni védelmet, és növeli a mosógép megbízhatóságát. Az ARDO mosógépek rozsdamentes acéltartályai nagy tartósságukról híresek.
Különös figyelmet fordítanak a rozsdamentes acél dobok gyártási folyamatára. Gyártásuk során meg kell figyelni a feldolgozás nagy pontosságát és alaposságát, mivel ezek a fő elem a magas minőségű mosáshoz. A hét gyártósor garantálja a rugalmas gyártást és az új modellekre való gyors áttérést, és lehetővé teszi Antonio Merloninak, hogy teljes körű terméket állítson elő a fogyasztók különböző igényeinek kielégítésére.
A vizuális és elektronikus vezérlés kizárja a külső és belső hibák jelenlétét. Az Ardo mosógépek speciális állványon történő ellenőrzése után a vízszivárgás lehetősége teljesen kizárt. A szállítás előtt több tételből álló mosógépet véletlenszerűen ellenőriznek a laboratóriumban, hogy ellenőrizzék a termékek teljesítményét és minőségi szintjét. Megbízhatósági teszteket végeznek a laboratóriumban - számos mosási ciklus és mechanikai igénybevétel szimulálja a különféle munkakörülményeket. Új modelleket tesztelnek a prototípus laboratóriumban, és ellenőrzik az alkatrészeket annak biztosítására, hogy az anyagok megfeleljenek a megadott jellemzőknek. Minden hűtőszekrény és fagyasztó számítógép-vezérlésű. Tizenöt klimatikus kamra különféle környezeti feltételeket teremt. A zajszintet az akusztikus kamrákban figyelik. A beszállítók alkatrészeit is ellenőrizzük. Az elmúlt években a társaság célja és tevékenysége olyan beruházások megtervezése és megvalósítása volt, amelyek célja a verseny európai szintű szembeszállása.
Az áruk minőségét nemzetközi tanúsítványok igazolják, beleértve az ISO 9001. Az ARDO termékeket Oroszországban tanúsítják, megkapták a Rostest védjegy használatának jogát. Ugyanakkor a minőséget sikeresen kombinálják a hűtőszekrények, mosógépek, mosogatógépek és páraelszívók árával.

ARDO minőség és megbízhatóság
ARDO minőség és megbízhatóság
ARDO minőség és megbízhatóság
ARDO minőség és megbízhatóság ARDO minőség és megbízhatóság ARDO minőség és megbízhatóságHome | Articles

November 26, 2022 20:40:15 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting