AEG

AEG ka ekzistuar për më shumë se njëqind vjet. Në 1889, kompania prezantoi pajisjet e saj shtëpiake për të gjithë në ekspozitë. Këto ishin çajnikë, hekura, kaçurrela flokësh dhe disa pajisje të tjera. Tashmë në vitin 1986 në katalogun e kësaj kompanie, kishte 80 artikuj të mallrave. Midis të gjithë varietetit, mund të gjesh tenxhere me vezë, aparate për kafe, si dhe soba elektrike. Dizajni dhe teknologjia e produkteve ishte mahnitëse edhe në atë kohë. Peter Behrens u emërua si dizajner i të gjitha modeleve. Që nga viti 1907, ky arkitekt u bë përgjegjës për absolutisht të gjitha pajisjet shtëpiake. Ata që merreshin me hartimin e frigoriferëve dinin të gjitha nevojat dhe zakonet e një personi të zakonshëm. Frigoriferi dhe të gjitha funksionet e tij të kontrollit plotësuan saktësisht të gjitha parametrat e një jete të rehatshme. Dizajni i frigoriferit daton në shekullin e nëntëmbëdhjetë. Por sapo u krijua motori i parë trefazor, frigoriferi u shpik menjëherë. Në vitin 1911, kompania ishte në gjendje të zbatonte një ide të ngjashme. Çmimi i një frigorifer të tillë ishte në përpjesëtim me çmimin e një shtëpie në fermë.
Që nga viti 1950, kompania ka vendosur të përqendrohet vetëm në krijimin e frigoriferëve dhe ngrirjeve për konsumatorin. Idetë më interesante u implementuan menjëherë në modelet e frigoriferëve AEG. Frigoriferi i parë i integruar u lëshua në 1953. Një frigorifer me një frigorifer të integruar u pa nga konsumatori në 1963. Në 1984, kompania instaloi një avullues të fshehur në frigoriferët e saj. Kjo uli konsumin e energjisë me 20%.
AEG nisi një gamë krejtësisht të re dhe të përmirësuar të frigoriferëve në 2000. Kompania është vazhdimisht një trendsetter midis teknologjisë ftohëse. Parimi i transparencës u iniciua nga AEG. Konsistonte në faktin se raftet ishin transparente dhe lëvizeshin lehtësisht. Dyert tani mund të tejkalohen. Kompania ka krijuar një mbajtëse të veçantë për shishet. Dhe për produktet e vogla, një numër i madh i kutive mund të përshtaten, të cilat janë gjithashtu transparente për lehtësi më të madhe.
Frigoriferët modernë janë të pajisur edhe me një funksion që ju lejon të freskoni shpejt një numër të madh të sallatave dhe pijeve. Freeshtë siguruar ngrirja ekspres. Që nga viti 1994, kjo kompani filloi të hyjë në shqetësimin " Electrolux ". Jo vetëm frigoriferët, por të gjitha pajisjet e prodhuara nga AEG konsiderohen prestigjioze, të qëndrueshme dhe të besueshme.

AEG
AEG
AEG
AEG AEG AEGHome | Articles

November 29, 2022 12:16:15 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting