AEG

AEG obstaja že več kot sto let. Leta 1889 je podjetje na razstavi vsem predstavilo svoje gospodinjske aparate. To so bili čajniki, likalniki, kodralniki las in nekateri drugi dodatki. Že leta 1986 je bilo v katalogu tega podjetja 80 kosov blaga. Med vso raznolikostjo lahko najdemo jajčne štedilnike, kavne aparate in električne peči. Oblika in tehnologija izdelkov je bila osupljiva tudi v tistem času. Peter Behrens je bil imenovan za oblikovalca vseh modelov. Od leta 1907 je ta arhitekt postal odgovoren za popolnoma vse gospodinjske aparate. Tisti, ki so se ukvarjali z oblikovanjem hladilnikov, so poznali vse potrebe in navade običajnega človeka. Hladilnik in vse njegove nadzorne funkcije so natančno ustrezale vsem parametrom udobnega življenja. Zasnova hladilnika sega v devetnajsto stoletje. Toda takoj, ko je bil ustvarjen prvi trifazni motor, je bil takoj izumljen hladilnik. Leta 1911 je podjetje lahko uresničilo podobno idejo. Cena takega hladilnika je bila sorazmerna s ceno kmečke hiše.
Od leta 1950 se je podjetje odločilo, da se bo osredotočilo le na ustvarjanje hladilnikov in zamrzovalnikov za potrošnike. Najbolj zanimive ideje so bile takoj uvedene v modelih hladilnikov AEG. Prvi vgradni hladilnik je bil izdan leta 1953. Potrošnik je leta 1963 videl hladilnik z vgradnim zamrzovalnikom. Leta 1984 je podjetje na svoje hladilnike namestilo skriti uparjalnik. To je zmanjšalo porabo energije za 20%.
AEG je leta 2000 predstavil popolnoma novo in izboljšano ponudbo hladilnikov. Podjetje nenehno postavlja trend trendov na področju hladilne tehnike. Načelo preglednosti je uvedel AEG. Sestavljeno je bilo iz tega, da so bile police prozorne in jih je bilo enostavno premikati. Vrata bi zdaj lahko pretehtala. Podjetje je ustvarilo posebno držalo za steklenice. Za majhne izdelke pa bi lahko prilagodili veliko število škatel, ki so za večje udobje tudi prozorne.
Sodobni hladilniki so opremljeni tudi s funkcijo, ki omogoča hitro hlajenje večjega števila solat in pijač. Na voljo je ekspresno zamrzovanje. Od leta 1994 je to podjetje začelo vstopati v koncern " Electrolux ". Ne samo hladilniki, temveč tudi vsi aparati, ki jih proizvaja AEG, veljajo za prestižne, trajne in zanesljive.

AEG
AEG
AEG
AEG AEG AEGHome | Articles

December 5, 2022 03:16:52 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting