AEG

AEG există de peste o sută de ani. În 1889, compania și-a prezentat aparatele electrocasnice tuturor la expoziție. Acestea erau ceainice, fiare de călcat, ondulatoare de păr și alte accesorii. Deja în 1986, în catalogul acestei companii, existau 80 de articole de marfă. Dintre toate varietățile, s-ar putea găsi aragazuri pentru ouă, aparate de cafea, precum și sobe electrice. Designul și tehnologia produselor erau uimitoare chiar și în acel moment. Peter Behrens a fost numit designerul tuturor modelelor. Din 1907, acest arhitect a devenit responsabil pentru absolut toate aparatele de uz casnic. Cei care se ocupau cu proiectarea frigiderelor știau toate nevoile și obiceiurile unei persoane obișnuite. Frigiderul și toate funcțiile sale de control au îndeplinit exact toți parametrii unei vieți confortabile. Designul frigiderului datează din secolul al XIX-lea. Dar imediat ce a fost creat primul motor trifazat, frigiderul a fost imediat inventat. În 1911, compania a reușit să pună în aplicare o idee similară. Prețul unui astfel de frigider era proporțional cu prețul unei ferme.
Din 1950, compania a decis să se concentreze doar pe crearea de frigidere și congelatoare pentru consumatori. Cele mai interesante idei au fost implementate instantaneu în modelele de frigidere AEG. Primul frigider încorporat a fost lansat în 1953. Un consumator de frigider cu congelator încorporat a fost văzut de consumator în 1963. În 1984, compania a instalat un evaporator ascuns pe frigiderele sale. Acest lucru a redus consumul de energie cu 20%.
AEG a lansat o gamă complet nouă și îmbunătățită de frigidere în 2000. Compania este în mod constant un trendetter printre tehnologiile de refrigerare. Principiul transparenței a fost inițiat de AEG. A constat în faptul că rafturile erau transparente și ușor de mutat. Ușile ar putea fi acum depășite. Compania a creat un suport special pentru sticle. Și pentru produsele mici, ar putea fi adaptate un număr mare de cutii, care sunt, de asemenea, transparente pentru o mai mare comoditate.
Frigiderele moderne sunt, de asemenea, echipate cu o funcție care vă permite să răcoriți rapid un număr mare de salate și băuturi. Se oferă înghețare expresă. Din 1994, această companie a început să intre în preocuparea „ Electrolux ”. Nu numai frigiderele, ci toate aparatele fabricate de AEG sunt considerate prestigioase, durabile și fiabile.

AEG
AEG
AEG
AEG AEG AEGHome | Articles

December 5, 2022 21:11:51 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting