AEG

Az AEG több mint száz éve létezik. A cég 1889-ben a kiállításon mindenkinek bemutatta háztartási készülékeit. Ezek teáskannák, vasalók, hajcsavarók és néhány egyéb kiegészítő voltak. Már 1986-ban ennek a cégnek a katalógusában 80 árucikk volt. A sokféle közül megtalálható volt tojásfőző, kávéfőző, valamint elektromos kályha. A termékek formatervezése és technológiája már akkor is lenyűgöző volt. Peter Behrens-t nevezték ki az összes modell tervezőjének. 1907 óta ez az építész lett felelős minden háztartási készülékért. Akik a hűtőszekrények tervezésével foglalkoztak, ismerték egy hétköznapi ember minden igényét és szokását. A hűtőszekrény és minden vezérlési funkciója pontosan megfelelt a kényelmes élet minden paraméterének. A hűtőszekrény kialakítása a XIX. De amint létrehozták az első háromfázisú motort, azonnal feltalálták a hűtőszekrényt. 1911-ben a vállalat hasonló elképzelést tudott megvalósítani. Egy ilyen hűtőszekrény ára arányos volt a parasztház árával.
1950 óta a vállalat úgy döntött, hogy csak a hűtőszekrények és fagyasztók gyártására összpontosít a fogyasztók számára. A legérdekesebb ötleteket azonnal megvalósították az AEG hűtőszekrény modelljeiben. Az első beépített hűtőszekrény 1953-ban jelent meg. Beépített fagyasztóval ellátott hűtőszekrényt látott a fogyasztó 1963-ban. 1984-ben a cég rejtett párologtatót telepített hűtőszekrényeire. Ez 20% -kal csökkentette az energiafogyasztást.
Az AEG egy teljesen új és továbbfejlesztett hűtőszekrényt dobott piacra 2000-ben. A vállalat a hűtéstechnika területén folyamatosan trenddiktátor. Az átláthatóság elvét az AEG vezette. Ez abból állt, hogy a polcok átlátszóak és könnyen mozgathatók. Az ajtókat most felül lehet mérni. A cég egy speciális tartót hozott létre a palackok számára. Kicsi termékek esetében pedig nagyszámú doboz alkalmazható, amelyek a nagyobb kényelem érdekében szintén átlátszók.
A modern hűtőszekrények olyan funkcióval is felszereltek, amely lehetővé teszi a nagyszámú saláta és ital gyors hűtését. Expressz fagyasztás biztosított. 1994 óta ez a vállalat kezdett belépni az " Electrolux " konszernbe . Nemcsak a hűtőszekrényeket, hanem az AEG által gyártott összes készüléket tekintik rangosnak, tartósnak és megbízhatónak.

AEG
AEG
AEG
AEG AEG AEGHome | Articles

December 3, 2022 17:43:08 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting