AEG

AEG postoji više od stotinu godina. 1889. tvrtka je na izložbi svima predstavila svoje kućanske aparate. To su bili čajnici, glačala, uvijači za kosu i neki drugi dodaci. Već 1986. godine u katalogu ove tvrtke bilo je 80 predmeta robe. Među svim raznolikostima mogli su se naći kuhala za jaja, aparati za kavu, kao i električne peći. Dizajn i tehnologija proizvoda bili su zapanjujući čak i u to vrijeme. Peter Behrens imenovan je dizajnerom svih modela. Od 1907. godine ovaj je arhitekt postao odgovoran za apsolutno sve kućanske aparate. Oni koji su se bavili dizajnom hladnjaka znali su sve potrebe i navike obične osobe. Hladnjak i sve njegove upravljačke funkcije točno su zadovoljavale sve parametre ugodnog života. Dizajn hladnjaka datira iz devetnaestog stoljeća. Ali čim je stvoren prvi trofazni motor, hladnjak je odmah izumljen. Godine 1911. tvrtka je uspjela provesti sličnu ideju. Cijena takvog hladnjaka bila je proporcionalna cijeni seoske kuće.
Od 1950. tvrtka se odlučila usredotočiti samo na stvaranje hladnjaka i zamrzivača za potrošače. Najzanimljivije ideje odmah su implementirane u modele hladnjaka AEG. Prvi ugrađeni hladnjak objavljen je 1953. godine. Hladnjak s ugrađenim zamrzivačem potrošač je vidio 1963. godine. 1984. godine tvrtka je na svoje hladnjake postavila skriveni isparivač. To je smanjilo potrošnju energije za 20%.
AEG je 2000. godine lansirao potpuno novu i poboljšanu paletu hladnjaka. Tvrtka stalno postavlja trend trendova među rashladnom tehnologijom. Načelo transparentnosti predvodio je AEG. Sastojalo se u tome što su police bile prozirne i lako se pomicale. Vrata su se sada mogla nadmašiti. Tvrtka je stvorila poseban držač za boce. A za male proizvode mogao bi se prilagoditi velik broj kutija, koje su također prozirne radi veće praktičnosti.
Moderni hladnjaci također su opremljeni funkcijom koja vam omogućuje brzo hlađenje velikog broja salata i pića. Osigurano je ekspresno zamrzavanje. Od 1994. godine ova je tvrtka počela ulaziti u koncern " Electrolux ". Ne samo hladnjaci, već i svi uređaji koje proizvodi AEG smatraju se prestižnim, izdržljivim i pouzdanim.

AEG
AEG
AEG
AEG AEG AEGHome | Articles

November 26, 2022 21:56:37 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting