AEG

AEG съществува повече от сто години. През 1889 г. компанията представи своите домакински уреди на всички на изложението. Това бяха чайници, ютии, маши за коса и някои други аксесоари. Още през 1986 г. в каталога на тази компания имаше 80 артикула стоки. Сред цялото разнообразие може да се намерят готварски печки, кафеварки, както и електрически печки. Дизайнът и технологията на продуктите бяха зашеметяващи дори по това време. Петер Беренс е назначен за дизайнер на всички модели. От 1907 г. този архитект става отговорен за абсолютно всички домакински уреди. Тези, които се занимаваха с проектирането на хладилници, знаеха всички нужди и навици на обикновения човек. Хладилникът и всички негови функции за управление отговарят точно на всички параметри на един комфортен живот. Дизайнът на хладилника датира от деветнадесети век. Но веднага след като беше създаден първият трифазен двигател, хладилникът беше незабавно изобретен. През 1911 г. компанията успява да реализира подобна идея. Цената на такъв хладилник беше съизмерима с цената на фермерска къща.
От 1950 г. насам компанията реши да се съсредоточи само върху създаването на хладилници и фризери за потребителя. Най-интересните идеи бяха внедрени незабавно в моделите хладилници AEG. Първият вграден хладилник е пуснат през 1953г. Хладилник с вграден фризер е видян от потребителя през 1963 г. През 1984 г. компанията монтира скрит изпарител на хладилниците си. Това намали консумацията на енергия с 20%.
AEG пусна изцяло нова и подобрена гама хладилници през 2000 година. Компанията непрекъснато определя моделите на хладилни технологии. Принципът на прозрачност е въведен от AEG. Тя се състоеше във факта, че рафтовете бяха прозрачни и лесно се преместваха. Вратите вече можеха да бъдат претеглени. Компанията е създала специален държач за бутилките. А за малки продукти могат да бъдат адаптирани голям брой кутии, които също са прозрачни за по-голямо удобство.
Съвременните хладилници също са оборудвани с функция, която ви позволява бързо да охладите голям брой салати и напитки. Осигурено е експресно замразяване. От 1994 г. тази компания започва да влиза в концерна " Electrolux ". Не само хладилниците, но и всички уреди, произведени от AEG, се считат за престижни, издръжливи и надеждни.

AEG
AEG
AEG
AEG AEG AEGHome | Articles

December 3, 2022 14:18:20 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting