A toshiba LED TV-k előnyei elődeikkel szemben

Bemutatjuk figyelmét egy negyvenhat hüvelykes Toshiba TV-re, amely 1920 × 1080 felbontású és 200 Hz frissítési gyakoriságú LCD képernyőt tartalmaz. A Toshiba nem igyekszik követni az ultravékony megoldások jelenlegi trendjét azáltal, hogy elengedi LED tévéit, és a mátrix LED háttérvilágítás még mindig lemaradt. A saját elrendezésű megoldás és a háttérvilágítású LED-ek független vezérlése lehetővé teszi, hogy a kép bizonyos területeinek árnyékolásával megtanulja a csodálatos mélység kontrasztját. Ez a háttérvilágítás megkülönbözteti a Toshiba 46SV685-et más vállalatok tévéitől, megoldva a LED-tévék tipikus kontrasztproblémáját.
A "Deep Lagoon" elnevezésű modell megjelenése a vállalat tévéinek számos modelljénél hagyományos. A viszonylag széles kerettel keretezett képernyő, alatta megvilágított céglogóval megbízhatóan fedi a megnövekedett üvegvastagságú mátrixot.
A készülék gazdag hátlapja lehetővé teszi különféle videolejátszó berendezések csatlakoztatását. Tartalmaz: három HDMI csatlakozót (plusz egy a végétől), egy RGB bemenetet, amely lehetővé teszi a panel számítógépes monitorként való használatát, két SCART csatlakozót, csatlakozókat a helyi hálózat és az internet csatlakoztatásához, valamint a ma népszerű USB-meghajtókat . Itt nem hagyják figyelmen kívül a csatlakoztatás és az elavult technológia lehetőségét - a megfelelő audio bemenettel rendelkező komponens és S-video csatlakozókat.
A Toshiba által vezetett tévék konfigurálása egy könnyen használható, intuitív kezelőfelület, menü segítségével történik. Itt szeretném megjegyezni az előre beállított képbeállításokat: "Shop" nagyon kontrasztos képet mutat, és a "Home" lehetőséget lágyabb beállításokkal.
És még egy kényelmes funkció. Ez a tévékészülék Dolby Volume technológiával van felszerelve. Ez egy olyan funkció, amely automatikusan megtartja ugyanazt a hangerőszintet, ha csatornát vagy videolejátszási forrást vált.
A Toshiba 46SV685 méltó képviselője a 4000 dolláros árkategóriának. Talán drága, de a modell előnyei nyilvánvalóak, és megéri a kiadott pénzt.

A toshiba LED TV-k előnyei elődeikkel szemben
A toshiba LED TV-k előnyei elődeikkel szemben
A toshiba LED TV-k előnyei elődeikkel szemben
A toshiba LED TV-k előnyei elődeikkel szemben A toshiba LED TV-k előnyei elődeikkel szemben A toshiba LED TV-k előnyei elődeikkel szembenHome | Articles

December 3, 2022 13:50:35 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting