A többkamrás hűtőszekrények sok előnnyel járnak az élelmiszerek tárolásában

A fogyasztók körében nap mint nap növekszik a sok kamrával rendelkező hűtőszekrény modellek népszerűsége. A többkamrás hűtőszekrények olyan funkciókat ötvöznek, amelyek kielégítik a technológia fogyasztói fő preferenciáit - a tágasságot és a kényelmet. A több rekeszes hűtőszekrények második neve Side by Side, ami azt jelenti, hogy " egymás mellett ". Ezt a nevet két ajtó miatt kapták, amelyek egymással szemben tükröződnek.
A több rekeszes hűtőszekrények a következő főbb jellemzőkkel rendelkeznek:
1. Az ételek gyors fagyasztásának lehetősége fagy nélkül - szuperfagyasztás.
2. NoFrost rendszer. Ez egy hűtőrendszer, amely nem igényel időszakos leolvasztást, ha több rekeszes hűtőszekrényt használ.
3. A frissesség zónájának jelenléte. Ezen zóna hőmérséklete hozzájárul a termékek frissességének hosszú távú megőrzéséhez, és megakadályozza szaguk átterjedését bizonyos termékekről a hűtőszekrény többi részébe.
4. Nyitott ajtó hangjelzése. Akkor szolgálják fel, ha a több rekeszes hűtőszekrény ajtaja több mint 30 másodpercig nyitva van, vagy ha nincs megfelelően becsukva.
Megvásárolhatja a Side by Side többrészes hűtőszekrényt, amely további kényelmi szolgáltatásokat kínál: minibár, borkamra, jégkészítők. A több rekeszes hűtőszekrények kialakítása nagyon változatos, és lehetővé teszi a megfelelő modell kiválasztását szinte minden konyhai belső térhez. A több rekeszes hűtőszekrények különböző színűek: normál fehér, szürke, fekete, barna, bézs és mások.
A Side by Side hűtőszekrény üveg vagy műanyag polcokkal van felszerelve. A szokásos modellek általában 3 polccal rendelkeznek, amelyek a hűtőszekrény felső részében helyezkednek el, és az alsó részbe 2 műanyag tartály van felszerelve. A kinyíló hűtőajtók egymás mellett oldalsó polcokkal, olajterekkel, tojástálcákkal rendelkeznek.
A többkamrás hűtőszekrények modelljei gyors fagyasztási funkcióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi a vitaminok és a hasznos mikroelemek megőrzését a termékekben. Emellett a több rekeszes hűtőszekrényekben nagy fagyasztók vannak.
Ha igazán egyedivé akarja tenni hűtőszekrényét, kipróbálhatja magát tervezőként. Vásárolhat öntapadó címkéket vagy matricákat, és elhelyezheti őket a hűtőszekrény ajtaján. Ez lehet virágkép vagy absztrakt kompozíció - bármit is akarsz.

A többkamrás hűtőszekrények sok előnnyel járnak az élelmiszerek tárolásában
A többkamrás hűtőszekrények sok előnnyel járnak az élelmiszerek tárolásában
A többkamrás hűtőszekrények sok előnnyel járnak az élelmiszerek tárolásában
A többkamrás hűtőszekrények sok előnnyel járnak az élelmiszerek tárolásában A többkamrás hűtőszekrények sok előnnyel járnak az élelmiszerek tárolásában A többkamrás hűtőszekrények sok előnnyel járnak az élelmiszerek tárolásábanHome | Articles

November 26, 2022 20:26:05 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting