A robotporszívók legfontosabb elveiről

A porszívó nélkülözhetetlen asszisztens a házban. Segítségével könnyedén rendet tehet a legzűrösebb és legporosabb lakásban, sokkal gyorsabban, mint egy közönséges seprűvel. Mit mondhat azonban, ha a modern porszívók nemcsak éjjel-nappal képesek megtisztítani a lakásodat, de még anélkül is, hogy részvételedet igényelnék? Természetesen a porszívók-robotok gyorsan növekvő népszerűségéről beszélünk, amelyek szorgalmasan takarítják a lakást anélkül, hogy egyáltalán gondozásra lenne szükségük. Bizonyára sokakat kínoz az a kérdés, hogy mi az alapja az ember szolgálatába állított ilyen kifinomult és bonyolult mechanizmusoknak ... És ha ez így van, akkor teljes mértékben kielégítheti kíváncsiságát, egyszerűen elolvassa cikkünket, amelyet részletesen leírtunk az ilyen gépek működésének elveiről ...
Alapvető séma és a munka alapelvei
1. Először is érdemes megjegyezni, hogy a porszívónak két tartálya van: az egyik víz és mosószer, a másik a piszkos folyadék számára.
2. Először öntse a mosószer-oldatot a megfelelő edénybe.
3. Amikor a készülék működik, a mosószer egy rugalmas, speciális csövön át jut a tömlőhöz, majd nyomás hatására a fúvóka teljes felületére permetezik, hogy egyenletesen eloszlasson a megadandó területeken. tisztítani.
4. Tisztításkor egyszerre történik a tisztítóoldat permetezése a porszemcsékkel szennyezett nedvesség felszívásával. Ha mélyebb tisztítást szeretne végezni, akkor a tisztítószerrel felvitt oldatot néhány percig hagyni kell, majd össze kell gyűjteni a habot, amelynek el kell szívnia az összes szennyeződést. A szennyezett folyadék egy másik tartályba jut, és a fúvóka beszívja. Visszaszíváskor a fúvókát lassan át kell vezetni a tisztítandó felületen, különben a nedvességnek nem lesz ideje teljesen felszívódni.
5. Ha mélytisztítást végzett, körülbelül másfél órát kell várnia, amíg a szőnyeg teljesen megszárad.
Ha a felület nedves marad a visszaszívás után, ez alacsony teljesítményre utalhat. Ezért a mosóporszívók vásárlásakor különös figyelmet kell fordítani a modell teljesítményértékére. Minél magasabb, annál jobban működik a készülék. Nos, természetesen nagyon figyeljen a víztartály térfogatára, a teljes eltávolítandó terület alapján.
A mosási modellek fő előnye, hogy képesek frissíteni és párásítani a levegőt. De vannak hátrányaik is: drágábbak, mint a többi porszívó, ráadásul további forrásokra lesz szükség a mosószerekhez, nagyobbak és nehezebbek, ezért alacsony a manőverezhetőségük. Nagy kényelmetlenséget jelent az is, hogy a készülék használata után minden alkalommal szétszerelni, megtisztítani a tartályokat és várni kell, amíg azok teljesen megszáradnak.

A robotporszívók legfontosabb elveiről
A robotporszívók legfontosabb elveiről
A robotporszívók legfontosabb elveiről
A robotporszívók legfontosabb elveiről A robotporszívók legfontosabb elveiről A robotporszívók legfontosabb elveirőlHome | Articles

December 3, 2022 07:35:34 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting