A robotporszívó kiválasztásáról

Valld be: nagy valószínűséggel tetszett a csuka és a tűzhelyen fekvő Emelya meséje, miközben minden házi feladatot az ő részvétele nélkül, gyermekként végeztek. Miután egy nehéz munkanap után hazajöttem, abszolút nem akarok házimunkát végezni: hogyan nem emlékszel egy olyan mesére, amelyben az összes feladatot automatikusan elvégezték. De éppen ezért a csúcstechnológiák kora a mese valóra váltása ... legalábbis annak egy része. A porszívók-robotok egyszerűen kivitelezhető segítséget nyújthatnak Önnek a tisztaság és a rend fenntartásában. Ezek a csodálatos autók egyedül, a padlón és a szőnyegeken körbevezetik a házat, majd maguk rázzák ki a szemetet és kezdik feltölteni magukat! De ahhoz, hogy egy ilyen hasznos asszisztens megjelenhessen otthonában, először meg kell vásárolnia. De itt merülhetnek fel problémák, mivel a kiskereskedelmi láncok tanácsadói néha nem ismerik a választott elveket. A tudásbeli hiányosságok pótlására azt javasoljuk, hogy ismerkedjen meg cikkünk anyagaival ...
Azonnal vegyük észre, hogy ez a találmány nem mindenki számára megfelelő. Nem lehet abban reménykedni, hogy ez az eszköz teljesen átveszi a dolgok rendbetételének funkcióit a lakásban. Csak a tisztaság fenntartásában tud segíteni. Ha nem rajong a tökéletes rendért, ahol minden a helyén van, és nincs egyetlen vezeték vagy szétszórt dolog a padlón, akkor ez a találmány nem az Ön számára.
A robot technikai felszerelése
Egyszerűen fogalmazva, milyen kütyük, kefék, érzékelők vannak az eszközön. A kiváló minőségű tisztításhoz legalább három ecsettel kell rendelkeznie: a főből, amellyel a port és a nagyon apró törmeléket beszívja, a nagy törmelékért akár két vagy egy kefét az alaplemezek és a szoba sarkainak tisztításához. .
A robot azon eszközei, amelyek nem a tisztításért, hanem az űrben való mozgásáért felelősek, szintén nagyon fontosak. Az infravörös érzékelők alapfelszereltségűek, amelyeket szinte minden ilyen eszköz tartalmaz. Lehetővé teszik a robot számára, hogy elkerülje az útjában álló akadályokat. Néhány fejlettebb modell szenzorokkal is fel van szerelve, amelyek észlelik a szennyeződéseket és egy ilyen helyre irányítják a forgalmat.
Munkaprogramok felsorolása
A különböző modellek különböző programokkal rendelkeznek a ház tisztítására, például szőnyeg, fa, csempe, hosszú cölöpszőnyeg. Természetesen minél több opcióval rendelkezik az eszköz, annál hasznosabb és funkcionálisabb asszisztenssé válik.
Akkumulátor-kapacitás
A normál takarítás egy lakásban körülbelül 2 órát vesz igénybe egy robotporszívónál. Erre azonban az akkumulátor nem minden modelljének lesz elegendő ideje, folyamatosan figyelnie kell a készüléket: a tisztítás közepette leállt-e.
Programozás lehetősége
Egyes modellek képesek programozni a takarítás kezdetét egy adott időpontban - ez hasznos lehet, ha ritkán tartózkodik otthon, vagy ha a vendégek megérkezése vagy egy fontos esemény előtt időre van szüksége a lakás rendbetételéhez.
Gyártó
Ma még nem létezik olyan sok vállalat, amely robotporszívókat gyártana, főleg összehasonlítva más háztartási készülékek gyártóival. Az egyik leghíresebb és legmegbízhatóbb márka az amerikai iRobot cég. Az aktív piaci szereplők szintén kínai és koreai gyártók, de modelljeik többnyire az amerikai eszközök másolatainak bizonyulnak. Természetesen a különböző márkák robotjai jelentősen különböznek az árukban.
A robotporszívó adott modelljének megválasztásának az Ön igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek kell alapulnia. Ma ezek az eszközök nagyon drágák, és szórakozásból vásárolni őket, mint egy érdekes játékot, nem éri meg. Gondoljon bele, mire van szüksége valójában, akkor könnyebb választani.

A robotporszívó kiválasztásáról
A robotporszívó kiválasztásáról
A robotporszívó kiválasztásáról
A robotporszívó kiválasztásáról A robotporszívó kiválasztásáról A robotporszívó kiválasztásárólHome | Articles

December 5, 2022 04:15:29 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting