A porszívók univerzális tesztjei különböző célokra

Ma a porszívó a helyiségek tisztításának szerves részévé vált. Ezért nagyszámú különböző tesztet hajtottak végre a népszerű gyártóktól. A porszívó tesztek feltárták mindegyik előnyeit és hátrányait, erősségeit és gyengeségeit.
Az LG Kompressor az egyik innovatív modell. Előnye a porlombik nagy kapacitása. Ezt porpréselő rendszerrel érték el.
Bosch Ergomaxx Professional. Kiváló minőségű, minőségi német porszívó.
A Karcher VC6300 a német gyártók meglehetősen jó minőségű, élénk sárga színű készüléke, amelyet csendes működése jellemez.
A Samsung Stealth SC9560 egy stílusos és gyönyörű porszívó, amely megjelenésével számos fogyasztót megnyert. A munka csendességét magas szinten végzik, és ez a leghalkabb.
És végül a Dyson DC 08 Аnimalpro lett a fő modell. Ez a vállalat 15 évvel ezelőtt nagy forradalmat hajtott végre a tisztítási technológiában. Ez egy meglehetősen drága eszköz, és az árak változatlanok maradnak. Meglehetősen magas és magas színvonalon készül, hátránya azonban a zajszint, amelyet a tervezők nem tudnak csökkenteni.
A porszívó kiválasztásakor ügyelnie kell a teljesítményre, és sok vásárló úgy véli, hogy minél erősebb, annál jobb. A teljesítmény feltüntetve a tokon, wattban leolvasva. Mondhatjuk, hogy minél nagyobb a teljesítmény, annál gyorsabban és könnyebben lesz porszívózni.
Az összes vizsgálat eredményei alapján levonható a következtetés. hogy nem érdemes nagy jelentőséget tulajdonítani a hatalomnak. A porelnyelés minősége nem változik. Minden teszten használt modell jó erővel rendelkezik, és nem vet fel panaszt.
Több figyelmet kell fordítania a szűrőrendszerre. Elég sok régi porszívó használt zsákot a törmelék és a por felhalmozásához, de apró részecskék kerülnek vissza a szobába. A modern modellekben a H12 vagy H13 generációs HEPA szűrőket kezdték használni, ezek a szűrőkonstrukciók 99, 95% -kal csökkenthetik a por bejutását. Ez egy nagyon jó mutató és nagyon fontos.
A szűrést magas színvonalon hajtják végre, és lehetővé teszi a készülék energiájának megtakarítását.
A porszívó tesztek megmutatták mindegyik szükséges tulajdonságait. Elég erős és modern eszközök, jó szűréssel.

A porszívók univerzális tesztjei különböző célokra
A porszívók univerzális tesztjei különböző célokra
A porszívók univerzális tesztjei különböző célokra
A porszívók univerzális tesztjei különböző célokra A porszívók univerzális tesztjei különböző célokra A porszívók univerzális tesztjei különböző célokraHome | Articles

December 2, 2022 01:47:25 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting