A porszívók mosása pótolhatatlan segítség a háztartásban

Úgy gondoljuk, hogy nem kell beszélni a tisztaság fontosságáról a házban. Minél tisztább a padló és a szőnyeg otthonában, annál csinosabb és szebb az egész ház. A rend fenntartásának legfontosabb kérdésében nélkülözhetetlen asszisztens a porszívó, de a szinte minden otthonban található alapmodellek nem mindig igazolhatják a velük szemben támasztott minden reményt. Sokkal jobb és jobb tisztítást végezhet a padlón egy mosóporszívó, amely nemcsak beszívja a port, hanem meglehetősen összetett és alattomos foltokat is eltávolíthat a padlóburkolatokból, sőt a szőnyegekből is. Azonban nem mindenki tudja, hogyan és milyen elvek alapján kell választani egy ilyen porszívót. Ezért számos hasznos és értékes tippet gyűjtöttünk össze egy cikkben.
1. Teljesítmény: Mint sok eszköz esetében, az áram is az eszköz működésének egyik fő mutatója. Egy porszívó esetében az energiaérték határozza meg a tisztítás minőségét, minél nagyobb az érték, annál jobb. Van azonban egy árnyalat, amelyet tudnia kell. Különböztesse meg a szívóteljesítményt és az elfogyasztott teljesítményt, számunkra a szívásjelző fontos (eléri az 1000 wattot). A többé-kevésbé jó tisztítás 400 watt teljesítményt nyújt. Ne feledje, hogy a további funkciók is igénybe veszik az erőt. Megkülönböztetem a névleges és a maximális teljesítményt is. A maximumot csak a működés első néhány másodpercében tartják meg, majd a készülék névleges üzemmódban működik.
2. A tervezett tisztítási területtől függően válassza ki a tartály megfelelő térfogatát, ahová a vizet öntik. Egy 3 szobás lakás átlagos vízfogyasztása körülbelül 5 liter.
3. Egy másik fontos szempont a telepített szűrők minősége és típusai. Az aqua szűrőket gyakran használják a porszívók mosásakor. De jobb, ha ezen kívül további finomszűrő készüléket biztosítunk.
4. Az árat nagyrészt a csomagcsomag határozza meg, nevezetesen a fő és a kiegészítő mellékletek száma.
5. Ne felejtse el megnézni a csatlakozóaljzathoz csatlakoztatott vezeték hosszát. Elég hosszúnak kell lennie - legalább 7 méter. Ellenőrizze a görgők megbízhatóságát is.
6. Jó, ha a gyártók túlmelegedés elleni védelmet nyújtanak.
Ennek az eszköznek a megválasztása sok apró részletet tartalmaz, amelyeket nem szabad elfelejteni, amikor boltba megy.
Hogyan válasszunk zsák nélküli porszívót?
A zacskó nélküli porszívók a legegyszerűbb eszközök a kínálatukban, mivel nincs szükség a porgyűjtő tisztítására minden használat után, vagy táskát cserélni. A rekesz megtisztítható, ha tele van. Az ilyen típusú porgyűjtők specifitása nagy teljesítményt igényel, ezért a modell kiválasztásakor az erőnek kell a fő paraméternek lennie. Természetesen a portér térfogata is ugyanolyan fontos. Más tényezők is fontosak, de ezeket inkább az Ön kényelme érdekében választják ki, de annyira nem befolyásolják a tisztítás minőségét.
Hogyan működik a porszívó?
1. Talán ez a kérdés sokakat nem érdekel, de a készülék alapjainak ismerete lehetővé teszi a termék választásának hozzáértő hozzáállását, biztosítja a tárgy kompetens működését és gondozását. Elvileg a porszívó működése a következő ábrán ábrázolható:
2. A készülék port, szennyeződést és egyéb apró részecskéket szív be a levegőbe;
3. Ezután ez a keverék egy porgyűjtőbe, egy speciális tartályba vagy egy aqua szűrőbe kerül, ahol a por fő része megmarad;
4. A levegő porral történő " utazásának " következő szakasza egy szűrő a motor előtt;
5. A készülék kimeneténél finom tisztító rendszernek kell lennie, amely a levegő tisztításáért felelős.

A porszívók mosása pótolhatatlan segítség a háztartásban
A porszívók mosása pótolhatatlan segítség a háztartásban
A porszívók mosása pótolhatatlan segítség a háztartásban
A porszívók mosása pótolhatatlan segítség a háztartásban A porszívók mosása pótolhatatlan segítség a háztartásban A porszívók mosása pótolhatatlan segítség a háztartásbanHome | Articles

November 28, 2022 16:29:19 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting