A mund të përdor TV shumë të vjetër për të parë programe satelitore?

Po, nëse ato kanë njësi të integruara UHF dhe PAL, dhe ekziston edhe zgjedhja e sistemit B / G (5.5 MHz).

A mund të përdor TV shumë të vjetër për të parë programe satelitore?
A mund të përdor TV shumë të vjetër për të parë programe satelitore?
A mund të përdor TV shumë të vjetër për të parë programe satelitore?
A mund të përdor TV shumë të vjetër për të parë programe satelitore? A mund të përdor TV shumë të vjetër për të parë programe satelitore? A mund të përdor TV shumë të vjetër për të parë programe satelitore?Home | Articles

June 30, 2022 22:04:04 +0300 GMT
0.004 sec.

Free Web Hosting