A mosógép csapágyának cseréjére vonatkozó közelgő eljárás

A csapágy kopása meglehetősen gyakori meghibásodás a mosógépekben. Ez a rész korrózió miatt elhasználódik. 6-8 év elteltével a tengelytömítés elhasználódik és szivárog, a víz bejut a csapágyba, ami korróziót okoz a csapágy alkatrészeiben. A csapágy cseréje egy mosógépben meglehetősen fárasztó folyamat, és szinte az egész gép szétszerelésére kerül sor. Ehhez a következő eszközökre van szükség: csavarhúzó fúvókákkal, lánckerékkel, fogóval, racsnis fejkészlettel, kalapács, véső a csapágy eltávolításához, tömítőanyag.
A régi csapágy és az olajtömítés eltávolításakor vegye fel a kapcsolatot a szakkereskedővel.
Ennek a résznek az öncseréje a következő folyamathoz hasonló:
A szétszerelés a felső csavar eltávolításával kezdődik, amelyet két csavarral rögzítenek. A fedél eltávolítása után az adagolót kivesszük. Ezután csavarja le és távolítsa el a központot tartó csavarokat. Ezután eltávolítják az ajtót, amelyet egy rugó tart. Ennek eredményeként le kell választani a ház elülső falát magáról a mosógépről. Válasszon le minden olyan tömlőt, amely a vízellátáson dolgozik. A csavarokat, amelyek az ellensúlyokat rögzítik a géphez, le kell csavarni, majd le kell választani magukat a beton ellensúlyokat. A további összeszerelés kényelme érdekében megjelölheti a szükséges részleteket, hogy ne tévedjen.
A gép elektromos berendezése is csatlakoztatva van. A dob és a tengely eltávolításakor ellenőriznie kell azok állapotát is. A dob eltávolításakor el kell vennie azt a felét, amelyen a csapágy található. Szilárd felületre szerelve óvatosan ütje ki a csapágyat vésővel. A régi csapággyal együtt hagyja meg az olajtömítést. Ezután a felületet megmossuk és megtisztítjuk a korróziótól és a szennyeződésektől. Az új csapágyat könnyű ütésekkel szerelik fel kalapács és véső segítségével.
A csapágy felszerelése után az olajtömítés felszerelésével befejezni kell a folyamatot. A telepítés előtt meg kell kenni. Ezután a tartályt összeállítják és a helyükre állítják, rögzítik az alaphoz. A mosógép csapágyának cseréje befejeződött. Az összeszerelési folyamat fordított sorrendben történik.
Ennek eredményeként az ilyen munkát önállóan lehet elvégezni, a lényeg a szétszerelési és összeszerelési folyamat magas színvonalú és felelősségteljes végrehajtása, ami elkerüli a további pénzügyi beruházásokat.

A mosógép csapágyának cseréjére vonatkozó közelgő eljárás
A mosógép csapágyának cseréjére vonatkozó közelgő eljárás
A mosógép csapágyának cseréjére vonatkozó közelgő eljárás
A mosógép csapágyának cseréjére vonatkozó közelgő eljárás A mosógép csapágyának cseréjére vonatkozó közelgő eljárás A mosógép csapágyának cseréjére vonatkozó közelgő eljárásHome | Articles

November 27, 2022 04:33:17 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting