A modern forradalmi iPod touch lejátszó

Az iPod touch lejátszó mindig is nagyon népszerű volt az ügyfelek körében. Az Apple minden évben új modelleket bocsát ki ezekből a termékekből, hogy támogassa ezt a megnövekedett igényt.
Az iPod touch lejátszót kényelmes kialakítása és megfelelő méretei teszik előnyösvé a többi modelltől. Tökéletes olyan célra, amely magában foglalja a zenehallgatást. Az iPod touch dizájn egy hosszúkás test, egy kis érintőképernyő és egy érintőkerék okos kombinációját tartalmazza. Ez a sajátos kialakítás az új modellek megjelenése ellenére változatlan maradt.
Ha figyelembe vesszük a vállalat termékeit az új modellben, akkor észrevehetjük, hogy a mindenki által annyira szeretett iPod touch lejátszó alakja és kialakítása drámai módon megváltozott. Most az ügyfelek olyan modelleket vásárolhatnak, amelyekben az alak négyzetre fog hasonlítani, a kerék hiányozni fog, mivel egy érintőképernyő váltotta fel. Az iPod touch lejátszókban rejlő furcsa dizájn helyett most az Ios ikonok láthatók, amelyek ma már nagyon népszerűek.
Ha az iPod touch lejátszót a funkcionalitása szempontjából vesszük figyelembe, akkor meg kell jegyezni, hogy nem nyújt további programokat a benne már rendelkezésre álló programok telepítésére. A beépített programok eltávolítására nincs lehetőség. Az új modellek tulajdonosai nem csak videót készíthetnek a lejátszó segítségével, hanem meg is nézhetik. Ha figyelembe vesszük a lejátszón további funkciók jelenlétét a fő célon kívül, vagyis a zenehallgatáson kívül, akkor azt kell mondani, hogy lehetővé teszi a képek megtekintését. A lejátszóban is kiszámíthatja a futópadon végzett edzés közben megtett távolságot, egy speciális " Fitness " nevű alkalmazás jelenléte miatt .
A lejátszó képes rádióállomásokat hallgatni, de nincs diktafon. A használat megkönnyítése érdekében a tok hátulján van egy speciális kapcs, amely segítségével a lejátszót a ruhájához rögzítheti.

A modern forradalmi iPod touch lejátszó
A modern forradalmi iPod touch lejátszó
A modern forradalmi iPod touch lejátszó
A modern forradalmi iPod touch lejátszó A modern forradalmi iPod touch lejátszó A modern forradalmi iPod touch lejátszóHome | Articles

November 28, 2022 16:27:27 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting