A legjobb porszívó társai körében

Az ilyen porszívók nemcsak száraztisztítást, hanem nedves és nedves permetezést is végezhetnek a helyiség körül. Az ilyen porszívók segítségével nemcsak a padlót, hanem az ablakokat, a függönyöket is megtisztíthatja, sőt a fürdőszoba eltömődését is eltávolíthatja. A kiömlött folyadék összegyűjtése szintén egyszerű. Az ilyen porszívók tisztító oldata nyomás alatt jön ki, amely könnyen bejut a halom alapjába a szőnyegen. Egy speciális mosószer készítmény minden szennyeződést kezel. A kijuttatott levegő segítségével a piszkos vizet elszívják, és maga a cölöp kifeszül, ami a szőnyeg egykori szépségét adja. Még a legjobb mosóporszívónak is vannak előnyei és hátrányai:
- az ilyen porszívók sokkal nehezebbek, mint a hagyományos porszívók;
- gyakran hiányzik a csipke tekercselésének funkciója;
- az ilyen porszívókkal való mozgatás sokkal nehezebb;
- a szívóteljesítmény általában nem haladja meg a 300 W-ot;
A tájfun rendszerű porszívók úgy működnek, hogy a por a létrehozott légáram segítségével egy speciális műanyag porgyűjtőben maradjon. Az ilyen porszívók a por 96% -át visszatartják. Gyakran szénnel és egyéb szűrőkkel vannak felszerelve.
Rendszerint ilyen modern és jó minőségű porszívókat olyan emberek vásárolnak, akik új otthonba költöznek. Az új épületekben lévő lakások boldog tulajdonosai megpróbálják felszerelni otthonaikat a legmagasabb osztályba. Különösen a multifunkcionális és nagy teljesítményű háztartási gépek játszanak jelentős szerepet a kényelmes életkörülmények között.
A zsinór hossza gyakran nagymértékben befolyásolja a használhatóságot. A szokásos hosszúság körülbelül 6 méter. Figyeljen arra is, hogy a porszívó mennyire kompakt, mert sokkal több időt hajtogat. A design és a szín már a végső kiválasztási kritérium.
A legjobb tisztító porszívó az, amely vízszűrőkkel van felszerelve.
Ezek a tisztítóporszívók a felület tisztításának négy szakaszát használják:
1. Négy egymás felé irányított patak alkot vízfüggönyt. Ami a víz segítségével megtartja a port.
2. Második szűrő. Levegő és víz keverésével visszatartja a megmaradt port.
3. Megmarad a por, amely már az első és a második szakaszban megnedvesedett, de nem az, amelyik már leülepedett, de tovább forog a légáramokban. (Ezt a szűrőt néha meg kell mosni)
4. Tisztító HEPA, antiallergén, tisztítja a mikrorészecskéket és a különféle baktériumokat. Ezt a szűrőt is meg kell tisztítani.
Vízszűrővel ellátott porszívókat vízgyűjtésre és csövek tisztítására is használnak.

A legjobb porszívó társai körében
A legjobb porszívó társai körében
A legjobb porszívó társai körében
A legjobb porszívó társai körében A legjobb porszívó társai körében A legjobb porszívó társai körébenHome | Articles

December 3, 2022 18:49:13 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting