A hűtőszekrény működtetése az erkélyen

Sok a városban élő ember folyamatosan ezen gondolkodik. Lehetséges-e háztartási készülékek üzemeltetése nem szabványos és adaptált helyeken. De sok nyári lakos is felteszi ezt a kérdést ma. Sokan szeretnék tisztázni a hűtőgépek és hűtőkészülékek működtetésének lehetőségeit azokon a helyeken, amelyek nem fűtöttek. Ez lehet terasz, erkély, üvegezett loggia és más fűtetlen hely. Néhány fogyasztó, amikor foglalkozik ezzel a kérdéssel, azonnal összehasonlítja az éghajlati zóna körülményeivel, amelyeket a hűtőszekrény működési feltételei írnak elő. De ezek nem teljesen helyes cselekedetek. Ha figyel az éghajlati osztályra, akkor az a hűtőberendezést körülvevő levegő szélsőséges hőmérsékletéről szól. De a hűtőberendezés működésének fő feltétele a tűz és az elektromos biztonság megteremtése.
A BHP normál és közepesen hideg körülmények között működtethető. A készülék nedves szubtrópusi területeken is működhet. A hűtőszekrény telepítési helyeinek hőmérséklete 16 és 32 fok között lehet. Különböző gyártók különböző üzemi hőmérsékleteket állíthatnak be. Például nincs nagy hűtőszekrény megjelölni „ Szaratov ” kihasználható hőmérsékleten 10 fok. Az általános éghajlati és trópusi osztályba tartozó BHT üzemi hőmérsékletének 18–43 foknak kell lennie.
Ha figyelembe vesszük a kezdeti kérdést, akkor ez elsősorban a biztonságos tűzviszonyok megteremtésétől függ. A leggyakoribb hűtőszekrényeket a konyhába történő beépítésre tervezték. Abban az esetben, ha a készülék a szabadban van, légköri csapadéknak lehet kitéve. Hatásuk következtében a festék-lakk bevonat megsérül.
Az idő előtti korrózió tönkreteszi a hűtőszekrényt. Az elektromos szigetelés károsodhat a magas páratartalom miatt. Ez tüzet okozhat. Ha a hűtőszekrényt az erkélyre vagy a loggiára kell felszerelni. Ezután előzetesen meg kell ismerkednie a mellékelt utasításokkal. A legjobb, ha pozitív ajánlást kap a megfelelő szakembertől. Miután engedélyt kapott egy hűtőszekrény felszerelésére az erkélyre, bárki meg tudja védeni önmagát és szeretteit egy előre nem látható tragikus eseménytől.

A hűtőszekrény működtetése az erkélyen
A hűtőszekrény működtetése az erkélyen
A hűtőszekrény működtetése az erkélyen
A hűtőszekrény működtetése az erkélyen A hűtőszekrény működtetése az erkélyen A hűtőszekrény működtetése az erkélyenHome | Articles

December 8, 2022 01:19:40 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting