A hűtőszekrény méretei

A háztartási készülékek életünk szerves részét képezik. Az, hogy hogyan választjuk helyesen, meghatározza annak élettartamát és a kényelmes érzéseinket e technika birtokában. Otthonunk egyik legfontosabb technikája a hűtőszekrény. A választás előtt ismernie kell az otthoni asszisztens összes bonyodalmát. Kezdetben el kell döntenie a méreteit és mennyiségét. Ezen funkció alapján az összes hűtőszekrény négy csoportra osztható. 1. Kicsi, valamint meglehetősen kompakt hűtőszekrények. Ez a hűtőszekrény lehet keskeny vagy alacsony. Leggyakrabban egy ilyen hűtőszekrényben, ha van fagyasztó, akkor annak felső részén található. Ha figyelembe vesszük az ilyen hűtőszekrények külső méreteit, akkor ezek változhatnak. Magassága 85 cm és 160 cm között lehet. A kis hűtőszekrény szélessége 55 cm. A szokásos mélység 60 cm.
2. Európai típusú hűtőszekrények. Az ilyen hűtőszekrények szélessége és mélysége 60 * 60 cm. De a magassága 170-205 cm lehet. Ha megnézzük az európai gyártók által gyártott termékeket, láthatjuk, hogy a gyártás nagy részét csak olyan hűtőszekrények. Emiatt a fogyasztó hasonló néven kezdte hívni ezt a hűtőszekrényt. Az ilyen házi asszisztens fagyasztója leggyakrabban az alsó részen található.
3. A hűtőszekrény alacsony, de széles és mély. Az emberek között van egy második neve is egy ilyen hűtőszekrénynek " ázsiai ". Ennek a hűtőszekrénynek a felső részén leggyakrabban fagyasztó van. A megnövekedett szélességi és mélységi méretek lehetővé teszik a kellően nagy térfogatokat annak ellenére, hogy kifelé a hűtőszekrény alacsony teljesítményű. Az ilyen hűtőszekrény szélessége 80 cm lehet. Ezzel a szélességgel a hűtőszekrény magassága 170 cm lesz.
4. Kétoldalas hűtőszekrény (Side-by-Side). Az ilyen hűtőszekrény fagyasztórekeszének oldalsó elhelyezkedése van. Egy ilyen hűtőszekrény magassága körülbelül 180 cm. A mélység 60-80 cm lehet. Egy hasonló minta szélessége eléri a 100 cm-t.
A hűtőszekrény kiválasztásakor pontosan el kell képzelni azt a helyet, ahol az található. Itt nemcsak a hűtőszekrény helyét kell figyelembe venni, hanem a körülötte lévő helyet is. Feltétlenül számolni kell a hűtőszekrény ajtajának kinyitásával. Hozzáférhet-e más elemekhez.

A hűtőszekrény méretei
A hűtőszekrény méretei
A hűtőszekrény méretei
A hűtőszekrény méretei A hűtőszekrény méretei A hűtőszekrény méreteiHome | Articles

November 27, 2022 03:17:47 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting