A hűtőszekrény funkcionális felszerelése

Nagyon hasznos, ha a hűtőszekrényben riasztás van. Fény és hang egyaránt lehet. Minden típusú riasztás közül külön figyelmet érdemel az a riasztás, amely abban a pillanatban szól, amikor a fagyasztóban megnő a hőmérséklet. Ha eléri a -11 fokot, akkor jelzés következik, erről értesítve. A hűtőszekrényekben is van egy jel, amely a nyitott ajtóról értesít. Lehet hűtőkamra, vagy fagyasztó. Az elektronikus vezérlésű hűtőszekrények öt perc múlva nyitott ajtót jeleznek a hűtőszekrényben, egy perc múlva pedig a fagyasztóban. Kényelmes a hőmérséklet kijelzése is, amely a hűtőszekrény belsejében található. A hűtőszekrények egyes típusai LED jelzéssel vannak ellátva. De vannak olyan hűtőszekrények, amelyek digitális kijelzővel rendelkeznek, amelyen minden információ megjelenik.
A hűtőszekrény esetében nagyon fontos egy olyan funkció, mint az ételek tárolása a készülék kikapcsolásakor. Az élelmiszerek feltüntetett eltarthatósága azt jelzi, hogy mennyi ideig lehet az ételeket a hűtőszekrényben a megfelelő hőmérsékleten tartani. Ha lehetséges, akkor a legjobb, ha olyan hűtőszekrényt vásárol, amelyben hosszú az élelmiszer tárolási ideje.
Minden hűtőszekrény saját fagyasztókapacitással rendelkezik. Ezt a mutatót kilogrammban mérik, és azt a mennyiséget mutatja, amelyet 24 órán belül megfagyhat. A hűtőszekrény csillaggal is ellátott. Az egyik csillag azt jelenti, hogy a kamrát csak -6-on tartják. Ez a mutató csak rövid távú termékekre alkalmas. Két hópehely jelenléte azt jelenti, hogy a kamera hőmérséklete -12 fok. Rövid ideig itt tárolható az összes szükséges élelmiszer.
A három csillaggal jelölt hűtőszekrények minimum -18 fokos hőmérsékletet jeleznek. Ez elegendő lesz az élelmiszerek hosszú ideig történő tárolásához. Kis mennyiségű fagyasztás itt is megengedett. Négy csillag -24 fokos hőmérsékletet jelez. Itt hosszú ideig tárolhatja az ételeket, valamint nagy mennyiségű ételt fagyaszthat le.

A hűtőszekrény funkcionális felszerelése
A hűtőszekrény funkcionális felszerelése
A hűtőszekrény funkcionális felszerelése
A hűtőszekrény funkcionális felszerelése A hűtőszekrény funkcionális felszerelése A hűtőszekrény funkcionális felszereléseHome | Articles

November 27, 2022 03:39:20 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting