A hűtőszekrény felszerelése

Természetesen, mielőtt elkezdené a hűtőszekrény közvetlen felszerelését, gondosan el kell olvasnia a mellékelt utasításokat. Csak ezután szükséges megvizsgálni az összes elektromos vezetéket. A sérülésnek semmi jele nem lehet. Ha vannak ilyenek, akkor a legjobb, ha szakembert hívnak felszámolásukra. Ebben az esetben nem lesz probléma a későbbi garanciával. Ezt követően meg kell állapítani, hogy a hálózat feszültsége megfelel-e a hűtőberendezés működéséhez megengedett mutatóknak. Ha a normától nagy eltéréseket észlelnek, akkor a legjobb, ha a hűtőszekrény működésében háztartási transzformátort használ. A csatlakoztatás során ne engedje, hogy a tápkábel a hűtőszekrény alá kerüljön. Ez később rövidzárlatot és ennek következtében tüzet okozhat. Az ilyen kellemetlenség elkerülése érdekében a legjobb, ha egy kondenzátorhoz köti. Ehhez egy szokásos zsineg alkalmas.
Abban az esetben, ha a BHP földelést feltételez, megfelelő kimenetet kell felszerelni. Mindegyik, mind a dugó, mind az aljzat, három pólussal van felszerelve. A hűtőszekrény megfelelő működéséhez szabad légáramlást kell biztosítania. A hűtőszekrény úgy működik, mint egy szivattyú. A benne lévő hőt kiszivattyúzzák, és kívülről eltávolítják.
A fűtés kívülről történik. Minél több ételt hűt le a hűtőszekrényben, annál inkább felmelegszik a levegő abban a helyiségben, ahol a hűtőszekrény található. A modern hűtőszekrények sima falúak. A tekercs ebben az esetben elég szorosan csatlakozik a falhoz. Belül és kívül egyaránt elhelyezhető. A hűtőszekrény telepítésekor legalább öt centiméteres kötelező hézagot kell hagyni. Különösen figyelemre méltóak azok a hűtőszekrények, amelyek konyhabútorokba vannak beépítve. Minden technikát ott is be kell tartani.
Sok modern modell automatikus ajtózárókkal van felszerelve, de saját maga is elkészítheti őket. Ehhez csak 2 fokkal vissza kell állítania a hűtőszekrényt vagy a fagyasztót. Hűtőszekrényeket nem ajánlott a kályha vagy az ablak közelében elhelyezni. A bejövő hő előidézi a hűtőszekrény felmelegedését és ennek következtében nagyobb energiafogyasztást. Ha más lehetőség nem lehetséges, akkor a hűtőszekrény és a hőforrás közé fényvisszaverő felülettel ellátott képernyőt kell elhelyezni.

A hűtőszekrény felszerelése
A hűtőszekrény felszerelése
A hűtőszekrény felszerelése
A hűtőszekrény felszerelése A hűtőszekrény felszerelése A hűtőszekrény felszereléseHome | Articles

December 5, 2022 04:14:33 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting